Απεργία της ΓΣΕΕ

Ισπανία: Έξωση γιατί δεν ξεπλήρωσε δάνειο που έλαβε για να πάρει ακουστικό βαρηκοΐας

Ισπανία: Έξωση γιατί δεν ξεπλήρωσε δάνειο που έλαβε για να πάρει ακουστικό βαρηκοΐας Facebook Twitter
H κόρη και ο γαμπρός του ιδιοκτήτη
1

Την έκτη προσπάθεια έξωσης από το σπίτι του μετά από εντολή εταιρείας βίωσε ο 68χρονος Φρανσίσκο Γκαρσία μαζί με την κόρη του, τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά.

Ο 68χρονος που ζει σε ένα χωριουδάκι της Μούρθια μαζί με την οικογένεια της κόρης του είχε ζητήσει το 2004 από εταιρεία που ειδικεύεται στα δάνεια, δάνειο 15 χιλιάδων ευρώ για να αγοράσει συσκευή βαρηκοΐας καθώς έχει μεγάλο πρόβλημα.

Η εταιρεία ζήτησε να μπει στο συμβόλαιο ως υποθήκη το σπίτι του και με την έλευση της κρίσης ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια για τον 68χρονο Ισπανία.  Μάλιστα το 2009,  όταν υπήρξε καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων η οικογένεια ζήτησε από την εταιρεία να πληρώσει σε μετρητά για να εξοφλήσει αλλά η εταιρεία αρνήθηκε ζητώντας επιπλέον 100 χιλιάδες για την καθυστέρηση αποπληρωμής των δόσεων.Η οικογένεια ζει με το επίδομα ανεργίας των 900 ευρώ που λαμβάνει ο γαμπρός του 68χρονου, όμως από τον επόμενο μήνα θα παίρνει 426 ευρώ, καθώς συμπληρώνεται ο χρόνος επιδότησης της ανεργίας.

 

Ισπανία: Έξωση γιατί δεν ξεπλήρωσε δάνειο που έλαβε για να πάρει ακουστικό βαρηκοΐας Facebook Twitter
Ο 68χρονος δανειολήπτης

 

Η εταιρεία που έκανε το δάνειο άλλαξε ονομασία εν τω μεταξύ καθώς ο ιδιοκτήτης της κατηγορήθηκε για απάτες και τώρα, με τη νέα ονομασία,  του ζητάει από τις 15 χιλιάδες δάνειο που είχε πάρει, ένα ποσό 200 χιλιάδων ευρώ.

Οι προσπάθειες για έξωση είναι συνεχείς, όμως κάθε φορά οι γείτονες του 68χρονου καταφέρνουν να κρατάνε κλειστή την πόρτα. Αυτό έγινε και στην υπ’ αριθμόν 6 απόπειρα έξωσης. Μαζί με μια οργάνωση κατά των εξώσεων πέρασαν τη νύχτα στο σπίτι του Φρανσίσκο Γκαρθία, αναγκάζοντας τους επιμελητές που ήρθαν το πρωί να αποχωρήσουν.  «Το επόμενο βήμα είναι να σταματήσουν οι απόπειρες έξωσης μέχρι να επιλυθεί με τρόπο οριστικό η υπόθεση στα δικαστήρια όπου έχει καταφύγει ο 68χρονος », δήλωσε στην El Pais η Σάντρα Martinez, εκπρόσωπος της οργάνωσης.

1

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια