Πώς κρατάει η Βουλγαρία τους μετανάστες έξω από τη χώρα

Πώς κρατάει η Βουλγαρία τους μετανάστες έξω από τη χώρα Facebook Twitter
3

Έναν υπερ-φράχτη έχει κατασκευάσει η Βουλγαρία, στα σύνορα με την Τουρκία μπλοκάροντας χιλιάδες μετανάστες που ήλπιζαν για μια νέα ζωή στην Ευρώπη.

Καθώς η αστυνομία στο Καλαί, γράφει η Daily Mail, δίνει αγώνα να συγκρατήσει χιλιάδες μετανάστες που προσπαθούν να εισβάλουν στο Eurotunnel στην απελπισία τους να περάσουν στη Βρετανία, οι βουλγαρικές αρχές, έλαβαν τα δικά τους μέτρα.

Πώς κρατάει η Βουλγαρία τους μετανάστες έξω από τη χώρα Facebook Twitter

Το νέο τμήμα του συρμάτινου τείχους κατασκευάστηκε για να σφραγίσει τα σύνορα της Βουλγαρίας και είναι σχεδόν απόρθητο.

Πώς κρατάει η Βουλγαρία τους μετανάστες έξω από τη χώρα Facebook Twitter

Οι τοπικές αρχές ελπίζουν βάλουν τέλος στις αδίστακτες εγκληματικές συμμορίες που εκμεταλλεύονται τις οικογένειες από τη  Συρία, το Ιράκ και τη Βόρεια Αφρική, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στην Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας στ Βουλγαρικά σύνορα, Ιβάν Στογιάνοφ δήλωσε: «Ο φράχτης έχει σταματήσει πάνω από 500 μετανάστες να μπουν στη χώρα μόνο τον τελευταίο μήνα.

Πώς κρατάει η Βουλγαρία τους μετανάστες έξω από τη χώρα Facebook Twitter

«Οι μισοί από αυτούς συνελήφθησαν από τους Τούρκους συναδέλφους μας και οι υπόλοιποι στάλθηκαν πίσω. Ο στόχος των μεταναστών δεν είναι η Βουλγαρία. Θέλουν να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Βρετανία. Μας χρησιμοποιούν ως τόπο διέλευσης» τόνισε ο αστυνομικός.

Με νέας τεχνολογίας κάμερες και παρακολούθηση 24/7 από ένοπλους φρουρούς που σταθμεύουν σε στρατηγικά σημεία, η Βουλγαρία φαντάζει πλέον απροσπέλαστη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Πώς κρατάει η Βουλγαρία τους μετανάστες έξω από τη χώρα Ένας φράχτης από συρματόπλεγμα 80 χιλιομέτρων δίνει ιδέες στα βρετανικά ταμπλόιντς για την κρίση στο Καλαί Πηγή: www.lifo.grΑνοησίες ... Αλλού είναι το "κλειδί" ... μεροκάματο Βουλγαρίας και συνθήκες Βουλγαρίας. Άντε βρε, και στα δικά μας!
Φράχτης στην Βουλγαρία : "Οι τοπικές αρχές ελπίζουν βάλουν τέλος στις αδίστακτες εγκληματικές συμμορίες που εκμεταλλεύονται τις οικογένειες από τη Συρία, το Ιράκ και τη Βόρεια Αφρική, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στην Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας."Φράχτης στον Έβρο : "Η καπιταλιστική ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, θα μετονομάσει τον παγκόσμιο πόλεμο κατά του κόσμου της εργασίας σε «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», θα εξαπολύσει Προληπτικούς Πολέμους ακόμη και με στρατιωτικές δυνάμεις κατά των Ασύμμετρων Απειλών που δεν είναι άλλοι από το εργατικό κίνημα και οι μετανάστες, θα ορθώσει τείχη, θα φτιάξει Γκουαντάναμο και θα απαγάγει αγωνιστές, θα φακελώσει και θα καταγράψει τα πάντα, θα επιβάλλει ακόμη και μ την χρήση στρατιωτικής βίας εντός των καπιταλιστικών μητροπόλεων την επιβολή των Νόμων του Κέρδους και τη Δικτατορία της Αγοράς."
"Οι τοπικές αρχές ελπίζουν βάλουν τέλος στις αδίστακτες εγκληματικές συμμορίες που εκμεταλλεύονται τις οικογένειες από τη Συρία, το Ιράκ και τη Βόρεια Αφρική, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στην Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας."Και αυτοί οι πρόσφυγες, ρε παιδί μου, δεν κάθονται στις πατρίδες τους να πεθάνουν σαν άνθρωποι, μόνο πάνε και τα σκάνε στον κάθε εγκληματία για να τους μπάσει στην Ευρώπη. Με την αφέλεια που τους δέρνει ίσως ωφελούνταν από την τοποθέτηση και ηλεκτροφόρων συρμάτων. Να μπει ένα τέλος πια σε αυτή την εκμετάλλευση.