Ιαπωνία: Έφηβοι σκότωσαν συμμαθητή τους μιμούμενοι τους τζιχαντιστές

Ιαπωνία: Έφηβοι σκότωσαν συμμαθητή τους μιμούμενοι τους τζιχαντιστές Facebook Twitter
0

Τρεις έφηβοι συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Ιαπωνία με την κατηγορία ότι σκότωσαν 13χρονο συμμαθητή τους μιμούμενοι τους τζιχαντιστές.

Οι νεαροί, μεταξύ των οποίων και ένας 18χρονος, συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 13χρονου Ριότα Ουεμούρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην πόλη Καβασάκι την περασμένη εβδομάδα και έφερε τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και στα χέρια.

Οι ίδιοι αρνούνται την κατηγορία, ωστόσο η αστυνομία τους συνέλαβε μετά από τη μελέτη οπτικού υλικού από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του 13χρονου. Το βίντεο δείχνει μία ομάδα ατόμων, ενδεχομένως περιλαμβανομένου του θύματος.

Ιαπωνία: Έφηβοι σκότωσαν συμμαθητή τους μιμούμενοι τους τζιχαντιστές Facebook Twitter

Το θύμα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από μεγαλύτερα αγόρια και πως δεχόταν κλιμακούμενες βίαιες επιθέσεις από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό Shukan Shincho που επικαλείται πηγές της αστυνομίας  "κάποιοι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει στο Ίντερνετ τα βίντεο από τις εκτελέσεις ομήρων από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και προσπάθησαν να τους μιμηθούν".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM