Νορβηγία: Δεν εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και πλήρωσε πρόστιμο

Νορβηγία: Δεν εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και πλήρωσε πρόστιμο Facebook Twitter
8

Νεαρός που εξαπάτησε «εργοδότη» και δεν εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου που του είχε ανατεθεί καταδικάστηκε σε πρόστιμο 10.000 κορωνών (1.000 ευρώ)  στη Νορβηγία.

Ο 21χρονος αρχικά είχε δεχτεί να δολοφονήσει τον «στόχο», ένα 17χρονο, όμως δεν το έκανε ποτέ, ενώ είχε πάρει  χρήματα.

Οι αρχές δεν κατάφεραν να αποδείξουν ότι υπήρχε πρόθεση για τη δολοφονία και έτσι καταδίκασαν τον 21χρονο μόνο για εξαπάτηση.

Ο επίσης 21χρονος «εργοδότης» καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή του μεγαλύτερου μέρους της ποινής, μετά την ομολογία του. Όπως είπε, θέλησε να πληρώσει για να δολοφονήσουν τον 17χρονο επειδή είχε αρνηθεί τις ερωτικές του προτάσεις. Συνολικά θα έδινε στον συνομηλικό του 60 χιλιάδες κορώνες.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΥΛΕΣ

Διεθνή / Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

«Αν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεν έχεις κάνει κάτι μεγάλο, δεν έχεις κάνει λάθη, δεν έχεις προκαλέσει χάος, δεν έχεις ουλές, δεν έχεις ζήσει μια αρκετά γεμάτη ζωή, νομίζω», πρόσθεσε
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Πώς -μα πώς;;;;;- έφτασε στη δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση; Δεν εκτέλεσε ο άλλος το συμβόλαιο και ο "εργοδότης" έσκουζε α λα Αμαλία "Ε ρε κάτι μυνήσεις που θα πέσουν!";
Τελευταία παράγραφος του άρθρου αγαπητέ τρολ.Ο επίσης 21χρονος «εργοδότης» καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή του μεγαλύτερου μέρους της ποινής, μετά την ομολογία του. Όπως είπε, θέλησε να πληρώσει για να δολοφονήσουν τον 17χρονο επειδή είχε αρνηθεί τις ερωτικές του προτάσεις. Συνολικά θα έδινε στον συνομηλικό του 60 χιλιάδες κορώνες. Πηγή: www.lifo.gr
Ααα συγγνώμη, δεν το πρόσεξα. Μα ανησύχησα κι εγώ. Τώρα όμως ησύχασα που τιμωρήθηκε τόσο βάναυσα απλά επειδή προσέλαβε κάποιον να σκοτώσει έναν ανήλικο επειδή δεν του έκατσε. Είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στον πολιτισμό όντως. Ζητώ και πάλι συγγνώμη.
Μπα? Είναι δεσμευτικό συμβόλαιο το "συμβόλαιο θανάτου" νομικά και η μη τήρησή του αποτελεί εξαπάτηση? Πήγαν και σε συμβολαιογράφο να το υπογράψουν??
Όχι όχι, μη μπερδεύεσαι. Είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα "ο λόγος μου συμβόλαιο". Αφου σου λέει, πρέπει πλέον να τον αποζημιώσει χρηματικά ή αν δεν έχει τα χρήματα αυτά τότε να πάει να τον σκοτώσει τον 17χρονο ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η συμβολαιογραφική πράξη. Ε και μετά τον καταδικάζουν και για φόνο, αλλά προέχει το συμβόλαιο. Ποιος νοιάζεται για ένα 17χρονο;