Στη δημοσιότητα φωτό του δράστη της ομηρίας στο παντοπωλείο

0

Τουλάχιστον δυο είναι, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το AFP,  οι νεκροί από πυροβολισμούς στο παντοπωλείο όπου ένοπλος κρατά πέντε ομήρους.

Στη δημοσιότητα φωτό του δράστη της ομηρίας στο παντοπωλείο Facebook Twitter

Η ομηρία, παράλληλη με αυτή των δύο δραστών της αιματηρής επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, οι οποίοι βρίσκονται ταμπουρωμένοι με έναν όμηρο σε επιχείρηση στα βόρεια προάστια του Παρισιού, είναι στην περιοχή Porte de Vincennes.

Στη δημοσιότητα φωτό του δράστη της ομηρίας στο παντοπωλείο Facebook Twitter

Εν τω μεταξύ οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ανθρώπου που πιστεύεται (καθώς η κατάσταση εξακολουθεί να είναι συγκεχυμένη) ότι κρατά τους ομήρους στο παντοπωλείο, μαζί με τα στοιχεία μίας γυναίκας. Πρόκειται για την Boumeddiene Hayat, 26 ετών, και τον Amedy Coulibaly, ηλικίας 32 χρόνων. Ο τελευταίος θεωρείται ως ο άνθρωπος που πυροβόλησε χθες και σκότωσε την αστυνομικό.   "Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι οπλισμένοι και επικίνδυνοι" αναφέρει η αστυνομία.

Στη δημοσιότητα φωτό του δράστη της ομηρίας στο παντοπωλείο Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Διεθνή / Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Το νέο μέτρο εκτιμάται πως θα ενισχύσει τα δημοτικά ταμεία έως και κατά 20 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να προορίζονται για τη βελτίωση των υποδομών για τους τουρίστες και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον χώρο
THE LIFO TEAM