Νέο video από την ομηρία στο Σίδνει

Νέο video από την ομηρία στο Σίδνει Facebook Twitter
0

Nέο video δόθηκε στη δημοσιότητα με την αιματηρή εισβολή των αστυνομικών στο καφέ του Σίδνει, όπου τζιχαντιστής Ιρανός κρατούσε 35 ομήρους. Υπενθυμίζεται ότι η ομηρία έληξε με την εισβολή των ειδικών δυνάμεων της Αυστραλίας και με το θάνατο δύο ομήρων και του ενόπλου.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλία Άμποτ διέταξε έρευνα για την υπόθεση ενώ υποσχέθηκε πλήρη διαφάνεια στους λόγους για τους οποίους ο δράστης της ομηρείας, πρόσωπο σεσημασμένο, δεν παρακολουθείτο από τις αρχές.


"Το σύστημα δεν διαχειρίστηκε σωστά το πρόσωπο αυτό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό και για τον λόγο αυτό πρέπει συνεχώς να αντλούμε τα διδάγματα από όλα όσα συμβαίνουν. "Το κοινό θα έχει πρόσβαση σε μένα, θα έχει πρόσβαση στους υπουργούς. Και σίγουρα προτίθεμαι να δημοσιοποιήσω την έκθεση για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, την οποία όλος ο κόσμος θα μπορεί να δει", τόνισε ο Αμποτ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ