Η εξαιρετικά δυνατή εξομολόγηση του νικητή του βραβείου Ζαχάροφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εξαιρετικά δυνατή εξομολόγηση του νικητή του βραβείου Ζαχάροφ (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
2

"Θα πρέπει να ξεκινήσει μια διαδικασία που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας και την απόδοση δικαιοσύνης", υποστηρίζει. "Ο κόσμος πρέπει σήμερα κιόλας να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή και να ξεκαθαρίσουμε ότι σε ένοπλες συγκρούσεις οι γυναίκες δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται στο πεδίο της μάχης και αν κάποιος παραβιάζει αυτόν τον κανόνα, θα πρέπει να απομονώνεται από την κοινωνία."


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον επέλεξε για να λάβει το φετινό βραβείο Ζαχάροφ για την Ελευθερία της Σκέψης. Ο κ. Μοκουέγκε (που έχει επιβιώσει από απόπειρα δολοφονίας του, και συνεχίζει να ενοχλεί με το έργο του πολλούς) μίλησε στο euronews για την ζωή και το έργο του.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ. Άλλο ένα φανταστικό παράδειγμα ανθρώπου προς έμπνευση και μίμηση. Επίσης, τροφή για σκέψη απέναντι στην ερώτηση: "Ποιος ο σκοπός μου στη ζωή μου;" κάθε πρωί που ξυπνώ.