ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δήμαρχος προσέλαβε dj για να διώξει τσιγγάνους

Δήμαρχος προσέλαβε dj για να διώξει τσιγγάνους Facebook Twitter
3

Δήμαρχος στο Βέλγιο προσέλαβε dj για να παίζει δυνατά μουσική ώστε να διώξει Ρομά που είχαν κατασκηνώσει στην πόλη του. Το καραβάνι των Ρομά έφτασε στην πόλη Λάντεν την Κυριακή και συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη έκτασης να κατασκηνώσουν εκεί μέχρι την Τρίτη. Όμως η απόφαση τους να παραμείνουν περισσότερο χρόνο εκνεύρισε τον δήμαρχο της πόλης Gino Debroux, ο οποίος έβαλε έναν dj να παίζει δυνατά μουσική, στα 95 db, για να αναγκάσει τους Ρομά να φύγουν.

Όπως είπε ο δήμαρχος στο Ρόιτερς,  "αυτή είναι μια βιομηχανική περιοχή και δεν έχει σχεδιαστεί για camping." Ο dj άρχισε να παίζει το πρωί της Τετάρτης με πρώτο τραγούδι το Sultans of swing, όμως φαίνεται ότι έφτιαξε τη διάθεση των τσιγγάνων που το έριξαν στο χορό.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο," είπε ένας κάτοικος της κατασκήνωσης. "Είναι πολύ ωραίο που έστειλε ένα DJ για να μας παίξει μουσική».

Ο Debroux ανέφερε- πριν το σχέδιο ναυαγήσει- ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να πιέσει τους τσιγγάνους να φύγουν, δέχεται όμως πλέον επικρίσεις τόσο μέσω των social media, όσο και μέσα από το κόμμα του για τις ανορθόδοξες μεθόδους που χρησιμοποιεί.

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια