Δεκάδες νεκροί από νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές

Δεκάδες νεκροί από νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές Facebook Twitter
3

Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων. 18 είναι οι νεκροί και 50 οι τραυματίες μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή του Σαββάτου. Την Κυριακή καταδρομείς του πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ επιτέθηκαν σε θέση της Χαμάς, από όπου είχαν εκτοξευτεί πύραυλοι.

Ο Ασράφ αλ-Κέντρα, εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκη δήλωσε ότι 156 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και τουλάχιστον 1.065 έχουν τραυματιστεί από την αρχή των ισραηλινών επιθέσεων με τα 2/3 των θυμάτων να είναι άμαχοι.

 

Προειδοποίηση στους κατοίκους του βόρειου τμήματος της Γάζας να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξέδωσε χθες ο ισραηλινός στρατός ενώ ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών κάνει έκκληση για κατάπαυση του πυρός και την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών.

 

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα ενδώσει σε διεθνείς πιέσεις και δεν θα κάνει πίσω αν δε σταματήσουν οι παλαιστινιακές επιθέσεις .

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αν δεν υπάρξει ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος δεν πρόκειται να λυθεί το θέμα. Αφού το Ισραήλ γκρινιάζει ότι ξοδεύει λεφτά για τους Παλαιστίνιους αντϊ να τους βομβαρδίζει ας τους αφήσει μόνους τους να τα βγάλουν πέρα. Έτσι δε θα έχουν κι αυτοί καμία δικαιολογία να πετάνε ρουκέτες σε αμάχους Ισραηλινούς.
Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτόςο εφιάλτης?Οι εξωτερικές επεμβάσεις γίνονται μόνο για να συνεχιστεί ο όλεθρος,ποτέ για κατάπαυση του πυρός...στα λόγια πιέζω κι εγώ....
Ωχου τα μωρε τα καημενα τα ισραηλινα που δεχονται επιθεσεις,και μενα το καναρινι μου δεν αφηνει τη γατα σε χλωρο κλαρι..πιστος ομως εγω στο δογμα των ισων αποστασεων,θα τ αφησω να τα βρουνε μονα τους τα κατοικιδια.