Απεργία την Πρωτομαγιά

Λουτρό αίματος στο Πακιστάν

Λουτρό αίματος στο Πακιστάν Facebook Twitter
0

Η επίθεση στο αεροδρόμιο του Καράτσι τελείωσε και όλοι οι δράστες είναι νεκροί, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών της πόλης, σχεδόν δώδεκα ώρες αφότου βαριά οπλισμένοι Ταλιμπάν, ορισμένοι εκ των οποίων ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά, επιχείρησαν να το καταλάβουν.

Ο στρατός και η αστυνομία θα παραδώσουν τον έλεγχο του αεροδρομίου στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας το μεσημέρι, δήλωσε ο εκπρόσωπος Σιμπτάιν Ρίζβι.

Η επίθεση ξεκίνησε γύρω στις 23.00, τοπική ώρα της Κυριακής (21.00 ώρα Ελλάδας) και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 27 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και οι δέκα δράστες, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές. Την ευθύνη ανέλαβαν οι Ταλιμπάν του Πακιστάν.

«Η επίθεση τελείωσε, εξοντώσαμε όλους τους επιτιθέμενους στην περιοχή» του αεροδρομίου, είπε ο Ρίζβι στους δημοσιογράφους. Οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έδειξαν στους δημοσιογράφους διάφορα όπλα αλλά και τρόφιμα που βρήκαν πάνω στους δράστες.

«Το έργο μας ολοκληρώθηκε και θα παραδώσουμε τον έλεγχο του αεροδρομίου στην πολιτική αεροπορία το μεσημέρι», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Τα ξημερώματα ο στρατός είχε ανακοινώσει ότι η μάχη τελείωσε, όμως λίγο αργότερα ακούστηκαν και πάλι πυρά από το χώρο του αεροδρομίου.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ