ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ταϊλάνδη: Του χρόνου εκλογές λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων

Ταϊλάνδη: Του χρόνου εκλογές λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων Facebook Twitter
0

Δεν θα γίνουν εκλογές στην Ταϊλάνδη τουλάχιστον για ένα χρόνο, σύμφωνα με τον αρχηγό του στρατού της χώρας και ηγέτη του πραξικοπήματος Στρατηγό Prayuth Chan-ocha, ο οποίος λέει ότι θέλει να αφήσει να περάσει αρκετός χρόνος για να γίνει η απαραίτητη πολιτική συμφιλίωση.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, το πρώτο μετά το πραξικόπημα, ο στρατηγός κάλεσε όλες τις πλευρές να συνεργαστούν και να σταματήσουν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ο Prayuth είπε ότι έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα ενός χρόνου και τριών μηνών ώστε να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές. "Αρκετός χρόνος έχει σπαταληθεί σε συγκρούσεις", συμπλήρωσε.

Οι πρώτοι τρεις μήνες θα αφιερωθούν στη "συμφιλίωση" των δύο πλευρών, αντικυβερνητικών και οπαδών της προηγούμενης κυβέρνησης. Θα δημιουργηθεί ένα νέο υπουργικό συμβούλιο και νέο σύνταγμα θα τεθεί σε ισχύ. Στους επόμενους 12 μήνες θα εφαρμοστούν μεταρρυθμίσεις και μετά θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν εκλογές.

"Δώστε μας χρόνο να λύσουμε τα προβλήματα για εσάς. Μετά οι στρατιώτες θα αποτραβηχτούν και θα κοιτούν την Ταϊλάνδη από μακριά", είπε ο στρατηγός.

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Επίθεση Ιράν στα ΗΑΕ: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι

Σε όλο τον Κόλπο, το Ιράν χρησιμοποίησε βαλλιστικούς πυραύλους και drones για να εξαπολύσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε συμμάχους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM