LIVE!

Κατηγορούμενος (και) για απόπειρα κλοπής ο Μπίμπερ

Κατηγορούμενος (και) για απόπειρα κλοπής ο Μπίμπερ Facebook Twitter
0

Μετά τις διάφορες δικαστικές του περιπέτειες τώρα κατηγορείται και για απόπειρα κλοπής ο Τζάστιν Μπίμπερ, όπως ανακοίνωσε αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤΜΖ, ο τραγουδιστής προσπάθησε να υφαρπάξει το τηλέφωνο της κοπέλας όταν εκείνη αρνήθηκε να του το δώσει. Νωρίτερα την είχε κατηγορήσει πως προσπαθούσε κρυφά να τον βγάλει φωτογραφίες.

Η ανακοίνωση έγινε μετά από αναφορές στα ΜΜΕ ότι o Μπίμπερ προσπάθησε να κλέψει το κινητό μιας νεαρής γυναίκας.  

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι κατέγραψε το αδίκημα μετά από κατάθεση του θύματος. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10:30 μμ την Δευτέρα στην περιοχή Βαν Νάις του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος ποπ σταρ δεν συνελήφθη ούτε ανακρίθηκε.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM