Άγκυρα: Δεν δίνουμε αποζημίωση σε ένα κράτος που δεν υπάρχει

Άγκυρα: Δεν δίνουμε αποζημίωση σε ένα κράτος που δεν υπάρχει Facebook Twitter
4

Αρνητική εμφανίστηκε η Τουρκία στο ενδεχόμενο να καταβάλει 90 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση σε εγκλωβισμένους και συγγενείς θυμάτων από την εισβολή στην Κύπρο, όπως αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου είπε ότι
η Τουρκία η οποία βρίσκεται σε ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θεωρεί ότι έχει υποχρέωση να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση σε μια χώρα την οποία τυπικά δεν αναγνωρίζει.

Όμως η τοποθέτηση του Τούρκου υπουργού έχει ένα παράδοξο, αφού προσπαθεί επί χρόνια να γίνει μέλος μιας Ένωσης στην οποία το «κράτος που δεν υπάρχει» είναι μέλος, αναγνωρισμένο από όλους.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
μπορεί όχι τώρα αλλά σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα αναγκαστούν να αναγνωρίσουν και τη χώρα της Κύπρου και την εισβολή στο νησί, σίγουρα αν τους υποχρεώσει ο λαός τους σε μια ένταξη στην Ευρώπη. Οσο γι'αυτά που παθαίνουν καρμικά είναι όλα. Έχουν ακόμα πολλά κρίματα στο κεφάλι τους.
Η "φιλη και συμμαχος " αναφερομενη σε ενα κρατος μελος του ΟΗΕ,της Ε.Ε.,και της Ευρωζωνης,θεωρει οτι αυτο "δεν υπαρχει".Νομιζω οτι τωρα η Κυβερνηση νομιμοποιειται απολυτα να υποστηριξει με ακομη περισσοτερο παθος την ενταξη της Τουρκιας στην Ε.Ε..Και να αρχισει,ξανα,διμερεις συνομιλιες επι ολων των θεματων μαζι της.Θα μου πειτε,βεβαια,οτι "..και η ξεφτιλα εχει καποιο οριο".Μην ορκιζεσθε.......