Απεργία την Πρωτομαγιά

Και Γάλλοι στη Νιγηρία για τις απαχθείσες μαθήτριες

Και Γάλλοι στη Νιγηρία για τις απαχθείσες μαθήτριες Facebook Twitter
0

Γάλλοι ειδικοί στον τομέα των πληροφοριών βρίσκονται από το Σάββατο στη Νιγηρία για να συνδράμουν στις έρευνες εντοπισμού των 223 κοριτσιών, που απήγαγε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Η ομάδα των Γάλλων ερευνητών θα συμμετάσχει στην μεγάλη επιχείρηση που ήδη Αμερικανοί και Βρετανοί εμπειρογνώμονες έχουν ξεκινήσει ενώ και η Κίνα έχει προσφέρει τη διάθεση της για βοήθεια μέσω των δορυφορικών συστημάτων της. Στην μεγάλη επιχείρηση προστέθηκαν από χθες και δύο μεραρχίες του στρατού της Νιγηρίας οι οποίες θα στρατοπεδεύουν στην μεθοριακή ζώνη που βρίσκεται κοντά στο Τσαντ, το Καμερούν και τον Νίγηρα για να συνεργαστούν με τις υπηρεσίες ασφάλειας.

Μέλη της Μπόκο Χαράμ είχαν πριν από περίπου ένα μήνα κάνει επιδρομή σε λύκειο της Σίμποκ στην βορειοανατολική Νιγηρία φεύγοντας με 276 μαθήτριες. 223 από αυτές εξακολουθούν να κρατούνται σε άγνωστη τοποθεσία από την οργάνωση, ενώ όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές οι υπόλοιπες κατάφεραν να διαφύγουν.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ