ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κίνα: Και άλλη επίθεση με μαχαίρια σε σιδηροδρομικό σταθμό

Κίνα: Και άλλη επίθεση με μαχαίρια σε σιδηροδρομικό σταθμό Facebook Twitter
0

Και άλλη επίθεση με μαχαίρια σημειώθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό της Κίνας, λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την επίθεση με μαχαίρια και εκρηκτικά έξω από το σταθμό του Ουρούμτσι, στην οποία σκοτώθηκαν δύο δράστες, ένας πολίτης και τραυματίστηκαν άλλοι 70 άνθρωποι.

Η νέα επίθεση σημειώθηκε στον σταθμό της Γκουανγκτσού, στη νότια Κίνα. Τέσσερα άτομα επιτέθηκαν με μαχαίρια μέρα μεσημέρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης σε επιβάτες του σταθμού, τραυματίζοντας τουλάχιστον έξι άτομα.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα, όμως οι δράστες -που οι πληροφορίες λένε ότι φορούσαν λευκά σκουφάκια, δηλαδή ανήκουν σε "θρησκευτικούς εξτρεμιστές"- δεν παραδόθηκαν και έτσι άνοιξαν πυρ κανονικά σκοτώνοντας τον ένα από αυτούς.

Το περασμένο Μάρτιο, 29 άνθρωποι είχαν πέσει νεκροί και 143 είχαν τραυματιστεί από κομάντος οπλισμένους με μαχαίρια στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κουνμίνγκ στη νοτιοδυτική Κίνα είχε χαρακτηριστεί από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης η »κινεζική 11η Σεπτεμβρίου». Η πολύνεκρη επίθεση είχε επίσης αποδοθεί από τις αρχές σε άτομα από την Σιντζιάνγκ και σε αυτονομιστικά ισλαμιστικά κινήματα της περιοχής αυτής.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ