«Μπαμπά, είμαι ομοφυλόφιλος. Με αγαπάς ακόμα;» (βίντεο)

«Μπαμπά, είμαι ομοφυλόφιλος. Με αγαπάς ακόμα;» (βίντεο) Facebook Twitter
0

Η πολιτική του αμερικανικού στρατού Don't Ask Don't Tell εξανάγκασε 14.000 άτομα να εγκαταλείψουν το στράτευμα επειδή είναι γκέι, όπως μας πληροφορεί η δημοσιογράφος του ABC. Τώρα που η πολιτική αυτή αποσύρθηκε, όλο και περισσότερες ιστορίες ομοφυλόφιλων και λεσβιών που υπηρετούν στον αμερικανικό στρατό έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Ράντυ Φίλιπς είναι 21 χρονών. Όταν υπηρετούσε στον Περσικό ανέβαζε ανώνυμα βιντεάκια στο YouTube όπου μιλούσε για το πρόβλημα του (ότι έπρεπε να κρύβεται εξαιτίας της πολιτικής Dont Ask Dont Tell) και ζητούσε υποστήριξη και βοήθεια. Τώρα που τα νομικά εμπόδια εξαφανίστηκαν, ο Ράντυ έκανε ζωντανά στο διαδίκτυο το δυσκολότερο ίσως βιντεο-τηλεφώνημα της ζωής του.

Μιλάει με τον μπαμπά του από την αεροπορική βάση Ράμσταϊν της Αμερικής και μοιράζεται με όλους τους χρήστες που τον παρακολουθούν την πολύ προσωπική αυτή στιγμή. Κι όλα αυτά λίγες μόνο ώρες μετά την απόσυρση της πολιτικής Don't Ask Don't Tell.

Ο μπαμπάς του το αντιμετωπίζει ψύχραιμα, από την Αλαμπάμα όπου βρίσκεται. Του λέει ότι τον αγαπά όπως και πριν και πως το ότι είναι γκέι δεν αλλάζει τίποτα στη σχέση τους. Του λέει ότι είναι περήφανος για αυτόν. “Yes sir..” του απαντά ο γιος του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHEIN ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά επίσημη έρευνα κατά της Shein - Τα τρία ζητήματα που θα εξεταστούν

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης παραβάσεων, οι Βρυξέλλες μπορούν να επιβάλουν προσωρινά μέτρα, να αποδεχτούν δεσμευτικές υποσχέσεις από την εταιρεία ή να εκδώσουν απόφαση μη συμμόρφωσης που μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα
THE LIFO TEAM
Τέιλορ Σουίφτ: 21χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε μία από τις συναυλίες της στη Βιέννη

Διεθνή / Τέιλορ Σουίφτ: Για τρομοκρατία κατηγορείται ο 21χρονος που σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε συναυλία της

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, διαδίδοντας προπαγανδιστικό υλικό μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων και βίντεο
THE LIFO TEAM