Πανικός προκλήθηκε στην μικρή πόλη Μπαλάρπουρ της ινδικής επαρχίας Μαχαράστρα, όταν μια λεοπάρδαλη έκανε την εμφάνισή της.

 

Το άγριο ζώο ήταν κρυμμένο σε ένα σπίτι και στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται να ξεπροβάλει μέσα από τα κεραμίδια τη στιγμή που οι κάτοικοι προσπαθούν να το διώξουν.

 

Παρά τη φασαρία του πλήθους και τα ξύλινα κοντάρια που οι κάτοικοι είχαν σαν άμυνα, η λεοπάρδαλη κατάφερε να επιτεθεί σε ένα ντόπιο, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

 

Αμέσως μετά το ζώο διέφυγε πηδώντας από την οροφή και κρύφτηκε σε ένα μπάνιο γειτονικού σπιτιού. Σύμφωνα με τις αναφορές, λίγη ώρα αργότερα η Υπηρεσία Δασών κατάφερε να ακινητοποιήσει με αναισθητικό το αιλουροειδές και να το αφήσει πάλι σε περιοχή κοντά στο τροπικό δάσος.

 

 

Αυτό ήταν το πιο πρόσφατο περιστατικό από σειρά επιθέσεων και συναντήσεων ανθρώπων με λεοπαρδάλεις στην Ινδία. Αντίστοιχες εισβολές των άγριων ζώων γίνονται όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια ενώ μόλις λίγα 24ωρα πριν ένα μικρό κορίτσι είχε χάσει τη ζωή του από τα νύχια μιας άλλης λεοπάρδαλης σε επαρχία της Ινδίας.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr