Η Peaches Geldof βρέθηκε νεκρη

Η Peaches Geldof βρέθηκε νεκρη Facebook Twitter
0

Ήταν μοντέλο, παρουσιάστρια και πολύ διάσημη στους κοσμικούς κύκλους: Η Peaches Geldof, κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ και της Paula Yates (που είχε επίσης πεθάνει σχετικά νέα, από ηρωϊνη) βρέθηκε σήμερα νεκρή στα 25 της στο σπίτι της στο Κεντ της Αγγλίας. 

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου της, και η αστυνομία του Kent θεωρεί το θάνατό της "ανεξήγητο και ξαφνικό".

Η Peaches Geldof βρέθηκε νεκρη Facebook Twitter

Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά. Λίγο πριν το θάνατό της είχε ανεβάσει στο instagram μια παιδική φωτογραφία της με τη μητέρα της (η οποία είχε πεθάνει το 2000 στα 41 της). 

 

Η Peaches Geldof βρέθηκε νεκρη Facebook Twitter

 

Ο πατέρας της Bob δήλωσε στο BBC:

 

"Η Peaches πέθανε. Ο πόνος μας δεν περιγράφεται. Ήταν η πιο άγρια, αστεία, έξυπνη και τρελή απ' όλους μας. Το ότι γράφω <ήταν> με τσακίζει. Τι όμορφο παιδί. Πώς είναι δυνατόν να μην την ξαναδούμε; Πώς να το αντέξουμε; Την αγαπούσαμε και θα τη λατρεύουμε για πάντα. (Πόσο λυπηρή αυτή η πρόταση). Ο άντρας της και οι δυο γιοι της Astala και Phaedra θα ανήκουν πάντα στην οικογένειά μας, που υπέφερε πολλά αλλά ποτέ δεν διαλύθηκε."

Η Peaches Geldof βρέθηκε νεκρη Facebook Twitter

(Aπό μια παλιότερη συνέντευξή της)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM