Η «βασίλισσα της ομορφιάς» νεκρή στις διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα

Η «βασίλισσα της ομορφιάς» νεκρή στις διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα Facebook Twitter
11

 

Η «βασίλισσα της ομορφιάς» νεκρή στις διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα Facebook Twitter

Η 21χρονη «βασίλισσα της ομορφιάς» Χενέσις Καρμόνα είναι ανάμεσα στα θύματα των συγκρούσεων μεταξύ αντικυβερνητικών διαδηλωτών και αστυνομίας στη Βενεζουέλα.

Η 21χρονη που πέθανε από σφαίρα στο κεφάλι κατά τις διαμαρτυρίες για τη σύλληψη του ηγέτη της αντιπολίτευσης Λόπεζ, είχε ψηφιστεί ως «Μις Τουρισμός» και είναι το πέμπτο θύμα της πολιτικής βίας στη χώρα. Ήταν φοιτήτρια Κοινωνικών Επιστημών καθώς και μοντέλο.

Ενώ οι διαδηλώσεις συνεχίζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο απαίτησε από την αντιπολίτευση να τερματιστεί η βία, που όπως είπε προκαλείται από τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών.

 «Είμαστε αντιμέτωποι με ένα επίμονο πραξικόπημα που ξεκίνησε ενάντια στη Βενεζουέλα. Ο επικεφαλής του φασιστικού στρατοπέδου έχει ήδη φυλακιστεί και θα κάνω το ίδιο σε όλους τους φασίστες όπου κι αν βρίσκονται. Δεν θα αποδεχθώ τις προκλήσεις κατά του λαού της Βενεζουέλας» συμπλήρωσε ο Μαδούρο.

Απέδωσε δε τη βία σε «ένοπλους μασκοφόρους άνδρες οι οποίοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».  

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Το δικο μου σχολιο θα ειναι σε αλλο πνευμα. Βασιλισσα της ομορφιας και μοντελο, στους δρομους διαδηλωτρια στη Βενεζουελα και τωρα νεκρη. Τουρκοι ηθοποιοι (γνωστοτατοι στην Ελλαδα) στους δρομους της Κωνσταντινουπολης σε διαδηλωσεις.Η τραγουδιστρια Ρουσλανα στις διαδηλωσεις της Ουκρανιας.απλα παραδειγματα...Εδω, οι ομορφοι, οι μοντελες, οι των media, οι εντεχνοι, οι ποπ, οι του "πνευματος" κοιμουνται ολοι τον υπνο του δικαιου.
Θυμάμαι ένα άρθρο κόλαφο για την κλεμμένη φωτογραφία του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη.Αυτή η φωτογραφία που αναδημοσιεύσατε είναι σαφώς χειρότερη.Σεβαστείτε τη νεκρή.
Εντελώς ανόμοιες περιπτώσεις.ΑΥΤΗ η φώτο λέει μια ιστορία όπως έλεγαν ιστορία οι σκοτωμένοι στρατιώτες και άμαχοι του Ρόμπερτ Κάπα.Η φώτο του Ασλάνη ήταν κουτσομπολίστικη παπαριά για να πουλήσει ο κομιστής λίγα φύλλα παραπάνω στις τηλεθεάτριες των μεσημεριανών.
Ε ναι,άμα δε συμφωνείς με το σοσιαλισμό που έχει καταφέρει η δεύτερη σε αποθέματα πετρελαίου κι αερίου χώρα παγκοσμίως να έχει ελλείψεις σε όλα τα βασικά αγαθά είσαι φασίστας...Υ.Γ. Σε τέτοιες καταστάσεις σαν κι αυτή που βιώνει η Βενεζουέλα απειροελάχιστη σημασία έχουν οι τυχόν συσχετισμοί με τα εγχώρια πολιτικά δρώμενα αλλά ειλικρινά,ο συριζα δεν καταλαβαίνει ότι το παρόν καθεστώς της Βενεζουέλας βλάπτει το λαό της;Τι στην ευχή έβγαλε ανακοίνωση να το υπερασπιστεί;
σφαίρα στο κεφάλι οι μπάσταρδοι. αν μου έλεγες ότι την πλακώσαν στο ξύλο και υπέκυψε, θα το καταλάβαινα. Θα έλεγα "καταστολή, υπέρμετρη μεν, αλλά καταστολή∙ καθυστερούν κάτι που ίσως να είναι αναπόφευκτο". Αλλά σφαίρα στο κεφάλι. Απλά εξόντωση. Σκότωσε το μισό σου λαό μπάσταρδε. Αφού είναι τόσο σημαντική η 'επανάσταση' για 'σένα.
Αφού εκνευρίζεσαι και αδυνατείς να αντιπαρατεθείς τι το προσπαθείς?Συνέχισε να κατακρίνεις την δημοκρατία και τις ελευθερίες της Δύσης από την ασφάλεια και την ευημερία που σου προσφέρει η Δύση και να δικαιολογείς τις ολοκληρωτικές πρακτικές των καθεστώτων με τα οποία είσαι μεν ιδεολογικά ταυτόσημος ΑΛΛΑ δεν θα ήθελες να ζεις σε αυτά ούτε με σφαίρες...Η υποκρισία σε τέτοια βαθμό προκαλεί πλέον μόνο γέλιο...
Φαίνεται ο φασισμός στο βλέμμα της κοπέλας...Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίων μας!Είναι φασίστας, πράκτορας και βελζεβούλης!Το ενδεχόμενο να έχει βαρεθεί την καταστροφή της χώρας του απλά δεν παίζει, does not compute.
"Το σύστημα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας δεν είναι καθόλου σάπιο. Σάπια είναι αυτά που συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην Ουκρανία και την Βενεζουέλα. Και οι επικριτές του δικού μας συστήματος ολως τυχαίως είναι οι απολογητές αυτών των σάπιων καθεστώτων και συστημάτων. Οι αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι το καλύτερο σύστημα που υπάρχει ελλειψη άλλου. Εαν τώρα εσυ ή κάποιοι άλλοι το απεχθάνεστε επειδή ο υπόλοιπος λαός αρνείται πεισματικά να εχει την ίδια γνώμη με εσας τι να κάνουμε, ξύδι."Ανηθικε αυτουργε ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
Το είδα κάπου σαν σχόλιο και θέλω να το γράψω γιατί με έκανε εντύπωση: "η Βενεζουέλα είναι το μόνο κράτος που ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την αστυνομική βία και τις δολοφονίες πολιτών. Το κράτος που έχει για πρωθυπουργό έναν οδηγό λεωφορείου"