Με 100 ευρώ κέρδισε Πικάσο 1 εκατομμυρίου

Με 100 ευρώ κέρδισε Πικάσο 1 εκατομμυρίου Facebook Twitter
0

25χρονος από τις ΗΠΑ έδωσε 135 δολάρια για να αγοράσει ένα λαχνό και βρέθηκε με πίνακα του Πικάσο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην κατοχή του.

Ο πίνακας είχε αγοραστεί από ανώνυμο συλλέκτη από γκαλερί της Νέας Υόρκης, ο οποίος στη συνέχεια τον δώρισε σε φιλανθρωπική οργάνωση προκειμένου να βγει στη λοταρία για να μαζευτούν χρήματα για τη σωτηρία της αρχαίας πόλης της Τύρου στο Λίβανο.

Οι λαχνοί αγοράστηκαν διαδικτυακά από τον ιστότοπο www.1picasso100euros.com και ο υπερτυχερός ανάμεσα σε 50 χιλιάδες συμμετέχοντες στην κλήρωση που έγινε στο Παρίσι ήταν ο Τζέφρι Γκονάνο από την Πενσιλβάνια.

Το φιλανθρωπικό σωματείο θέλει να μαζέψει 5 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει ένα παραδοσιακό χωριό χειροτεχνίας στην Τύρο, στο οποίο θα εργάζονται άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και για να ιδρύσει έδρα φοινικικών σπουδών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Διεθνή / Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Σε έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και με τη χρήση 400.000 κυβικών μέτρων πάγου και χιονιού, το Harbin Ice-Snow World έχει δημιουργήσει ένα μεγαλειώδες «παγωμένο παραμύθι από πάγο και χιόνι» σε πρωτοφανή κλίμακα
THE LIFO TEAM
Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM