Με 100 ευρώ κέρδισε Πικάσο 1 εκατομμυρίου

Με 100 ευρώ κέρδισε Πικάσο 1 εκατομμυρίου Facebook Twitter
0

25χρονος από τις ΗΠΑ έδωσε 135 δολάρια για να αγοράσει ένα λαχνό και βρέθηκε με πίνακα του Πικάσο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην κατοχή του.

Ο πίνακας είχε αγοραστεί από ανώνυμο συλλέκτη από γκαλερί της Νέας Υόρκης, ο οποίος στη συνέχεια τον δώρισε σε φιλανθρωπική οργάνωση προκειμένου να βγει στη λοταρία για να μαζευτούν χρήματα για τη σωτηρία της αρχαίας πόλης της Τύρου στο Λίβανο.

Οι λαχνοί αγοράστηκαν διαδικτυακά από τον ιστότοπο www.1picasso100euros.com και ο υπερτυχερός ανάμεσα σε 50 χιλιάδες συμμετέχοντες στην κλήρωση που έγινε στο Παρίσι ήταν ο Τζέφρι Γκονάνο από την Πενσιλβάνια.

Το φιλανθρωπικό σωματείο θέλει να μαζέψει 5 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει ένα παραδοσιακό χωριό χειροτεχνίας στην Τύρο, στο οποίο θα εργάζονται άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και για να ιδρύσει έδρα φοινικικών σπουδών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM