Σας έχει πέσει το σαγόνι; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή σε αυτή τη κουλή ιστορία που βγήκε στο φως της δημοσιότητας σήμερα στον αγγλικό τύπο. Ο Gary Stewart, ετών 37, βρισκόταν εδώ και μήνες στα μαχαίρια με τις Marie Walton και Beverley Sales και η κίνησή του να τους χτυπήσει τη πόρτα προσφέροντάς τους μια μερίδα ρύζι με κάρυ προφασιζόμενος ότι παρήγγειλε από τον ινδικό παραπάνω από όσο μπορούσε να φάει, φάνηκε αρχικά σαν κίνηση ανακωχής σε αυτό τον πόλεμο που είχε κυρηχθεί ανάμεσά τους.
Όταν όμως οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να τρώνε το κάρυ που κέρασε ο γείτονας ανακάλυψαν ότι μέσα στο ρύζι κρύβονταν αυτά τα χαρακτηριστικά μπλε κομματάκια (σαν ψιλό χαλίκι) τα οποία αποτελούν δηλητήριο που απομακρύνει τα σαλιγκάρια από τους κήπους. Φυσικά κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ο Stewart συνελήφθηκε και ομολόγησε την πράξη του. Δεν παραδέχθηκε όμως ότι αυτός ήταν που απήγαγε την τρίποδη(!) γάτα τους και την εγκατάλειψε σε ένα χωριό κάμποσα μίλια έξω από το Μάντσεστερ όπου ζούσαν. Η γάτα ευτυχώς τελικά βρέθηκε αφού οι δύο κυρίες είχαν βάλει πόστερ με φωτογραφία της και στοιχεία επικοινωνίας παντού. Την είχε περιθάλψει μια κυρία που την βρήκε στο δρόμο.
Κανείς δεν ξέρει τι θα απογίνει το ζεύγος αφού ο Stewart πρόκειται να δικαστεί σε λίγες μέρες και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτεί μέχρι τότε!
Διεθνή /
Συνέβη στο Μάντσεστερ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Eurovision 2027: Ανακοινώθηκε η πόλη όπου θα διεξαχθεί
Το να ανεβαίνετε τις σκάλες μπορεί να είναι καλύτερο για την καρδιά σας από ό,τι νομίζετε
Η εκδίκηση της γυφτιάς
Νεκρός 17χρονος στην Κίμωλο: Έχασε τη ζωή του ενώ έκανε μπάνιο - Τι καταγγέλλει η μητέρα του
10 ταινίες για τα 20 χρόνια μας
σχόλια