Συλλήψεις διαδηλωτών στην Τουρκία για το Twitter

Συλλήψεις διαδηλωτών στην Τουρκία για το Twitter Facebook Twitter
0

Για 6η ημέρα συνεχίστηκαν οι διαδηλώσεις στην Τουρκία, παρά τη χθεσινή…μισή συγγνώμη του αντιπροέδρου της τουρικής κυβέρνησης για τη βιαιότητα των αστυνομικών στο πάρκο Γκεζί.

Χθες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, συνελήφθησαν στη Σμύρνη 25 πολίτες καθώς, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ειδήσεων Ανατολή, διέδιδαν ψεύτικες και δυσφημιστικές πληροφορίες μέσω Twitter. Τοπικό στέλεχος του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), είπε ότι οι συλληφθέντες κρατούνται διότι «κάλεσαν σε διαδήλωση».

Στην Κωνσταντινούπολη χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν και χθες στην πλατεία Ταξίμ, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ερντογάν ενώ xιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και στην Άγκυρα. Και στις δύο περιπτώσεις η αστυνομία χρησιμοποίησε αντλίες νερού και δακρυγόνα για να διαλύσει τις συγκεντρώσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Διεθνή / Λευκός Οίκος: Πιέζει τις αμερικανικές εταιρείες να απέχουν από τη διαστημική σύνοδο στο Παρίσι

Η γαλλική προεδρία ανέφερε ότι η «Διεθνής Σύνοδος Κορυφής για το Διάστημα» ανοίγει έναν διακρατικό διάλογο ανάμεσα σε αρχηγούς κρατών, φορείς λήψης αποφάσεων, καθώς και βιομηχανικούς ή επιστημονικούς ομίλους από περίπου 120 χώρες
THE LIFO TEAM