Συνεδριάζει η επιτροπή διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων Cobra στη Βρετανία

Συνεδριάζει η επιτροπή διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων Cobra στη Βρετανία Facebook Twitter
0

Υπό τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον θα συνεδριάσει σήμερα η επιτροπή διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων Cobra, μετά την επίθεση με θύμα έναν στρατιώτη στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το περιστατικό κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Γαλλία και επέστρεψε εσπευσμένα στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Θα ελέγξουμε τα πάντα σε ότι αφορά την ασφάλεια, θα λάβουμε υπόψη μας όσα μπορούμε να μάθουμε από τέτοιου είδους περιστατικά. Πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι σε μια ελεύθερη χώρα, όπως είναι η δική μας, ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε την τρομοκρατία είναι να εξασφαλίσουμε ότι η ζωή συνεχίζεται κανονικά, να συνεχίζουμε τη ζωή μας δείχνοντας ότι οι τρομοκράτες δεν μπορούν να νικήσουν. Αυτό είναι το σημαντικό», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου φέρεται να αντιμετωπίζει το περιστατικό ως επίθεση, η οποία πιθανώς να έχει σχέση με τρομοκρατία.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής Cobra θα συζητηθεί το ενδεχόμενο λήψης επιπλέον μέτρων ασφαλείας μετά την επίθεση.

Πηγή: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM