Πέθανε το 4χρονο κοριτσάκι που βιάστηκε στην Ινδία

Πέθανε το 4χρονο κοριτσάκι που βιάστηκε στην Ινδία Facebook Twitter
1

Δεν άντεξε τελικά το 4χρονο κοριτσάκι που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Ινδία και υπέκυψε στα τραύματα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times of India, το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή  σε νοσοκομείο της πόλης Ναγκπούρ, όπου νοσηλευόταν. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο και η ζωή του υποστηριζόταν μηχανικά τις τελευταίες 10 ημέρες.

Το κοριτσάκι είχε βρεθεί από τους γονείς του να αιμορραγεί ενώ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι απαγωγείς την άρπαξαν με την υπόσχεση να της αγοράσουν μπανάνες από κοντινό κατάστημα.

Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί για τον βιασμό του 4χρονου κοριτσιού, σε χωριό του κρατιδίου Μάντια Πραντές. Ο ένας είναι οξυγονοκολλητής που εργάζεται σε εργοστάσιο της περιοχής ενώ ο άλλος, είναι ένας 25χρονος.

 

Πέθανε το 4χρονο κοριτσάκι που βιάστηκε στην Ινδία Facebook Twitter

 Ο αριθμός των σεξουαλικών επιθέσεων κατά κοριτσιών κάτω των 18 ετών στην Ινδία, ανεβαίνει σταθερά από το 1990 ενώ οι βιασμοί κοριτσιών κάτω των 10 ετών έχουν υπερδιπλασιαστεί στο διάστημα 1990-2011, φτάνοντας τους 875.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες οικογένειες προχωρούν πλέον στην καταγγελία τέτοιων εγκλημάτων ενώ άλλοι κατηγορούν για το φαινόμενο έναν συνδυασμό κοινωνικών και πολιτιστικών παραγόντων, όπως η μαζική μετανάστευση ανειδίκευτου εργατικού δυναμικού από τις αγροτικές περιοχές προς τα αστικά κέντρα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM