Δεν άντεξε τελικά το 4χρονο κοριτσάκι που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Ινδία και υπέκυψε στα τραύματα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times of India, το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή  σε νοσοκομείο της πόλης Ναγκπούρ, όπου νοσηλευόταν. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο και η ζωή του υποστηριζόταν μηχανικά τις τελευταίες 10 ημέρες.

 

Το κοριτσάκι είχε βρεθεί από τους γονείς του να αιμορραγεί ενώ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι απαγωγείς την άρπαξαν με την υπόσχεση να της αγοράσουν μπανάνες από κοντινό κατάστημα.

 

Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί για τον βιασμό του 4χρονου κοριτσιού, σε χωριό του κρατιδίου Μάντια Πραντές. Ο ένας είναι οξυγονοκολλητής που εργάζεται σε εργοστάσιο της περιοχής ενώ ο άλλος, είναι ένας 25χρονος.

 

 

 Ο αριθμός των σεξουαλικών επιθέσεων κατά κοριτσιών κάτω των 18 ετών στην Ινδία, ανεβαίνει σταθερά από το 1990 ενώ οι βιασμοί κοριτσιών κάτω των 10 ετών έχουν υπερδιπλασιαστεί στο διάστημα 1990-2011, φτάνοντας τους 875.

 

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες οικογένειες προχωρούν πλέον στην καταγγελία τέτοιων εγκλημάτων ενώ άλλοι κατηγορούν για το φαινόμενο έναν συνδυασμό κοινωνικών και πολιτιστικών παραγόντων, όπως η μαζική μετανάστευση ανειδίκευτου εργατικού δυναμικού από τις αγροτικές περιοχές προς τα αστικά κέντρα.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr