Eντολή για υπό όρους απελευθέρωση του Μουμπάρακ

Eντολή για υπό όρους απελευθέρωση του Μουμπάρακ Facebook Twitter
0

Η αιγυπτιακή δικαιοσύνη έδωσε σήμερα εντολή για την απελευθέρωση υπό όρους του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος διώκεται για τον θάνατο εκατοντάδων διαδηλωτών, αλλά θα παραμείνει υπό κράτηση στο πλαίσιο άλλων υποθέσεων, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Το εφετείο αποφάσισε την απελευθέρωση του Μουμπάρακ στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας διαδηλωτών, αλλά παραμένει υπό κράτηση στο πλαίσιο άλλων υποθέσεων", μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Nile News.

Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου, ο οποίος κρατείται από τον Απρίλιο του 2011, ζήτησε την απελευθέρωσή του με το επιχείρημα ότι η κράτηση του πελάτη του έχει υπερβεί την μέγιστη περίοδο προσωρινής κράτησης, η οποία ανέρχεται σε δύο έτη, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Παρά την σημερινή απόφαση του εφετείου, ο Μουμπάρακ θα παραμείνει υπό κράτηση, μετά την πρόσφατη απόφαση της εισαγγελίας να τεθεί υπό προσωρινή κράτηση στο πλαίσιο μιας νέας υπόθεσης διαφθοράς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ