Κατά 25% μειώθηκαν οι αφίξεις τουριστών λόγω των βιασμών στην Ινδία

Κατά 25% μειώθηκαν οι αφίξεις τουριστών λόγω των βιασμών στην Ινδία Facebook Twitter
2
Κατά 25% μειώθηκαν οι αφίξεις τουριστών λόγω των βιασμών στην Ινδία Facebook Twitter

Τους τελευταίους τρεις μήνες του 2012 καταγράφηκε πτώση της τάξης του 25% στους τουρίστες που επισκέφτηκαν την Ινδία, σύμφωνα με έρευνα της Assocham Social Development Foundation (ASDF).

Ύστερα από τα ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν 1.200 ταξιδιωτικά πρακτορεία από όλη τη χώρα, ο κύριος λόγος για τη ραγδαία αυτή πτώση είναι τα προβλήματα ασφαλείας (βιασμοί) που υπάρχουν καθώς και η παγκόσμια οικονομική κρίση.

Αντί για την Ινδία, οι ξένοι τουρίστες προτιμούν τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο, το 35% των γυναικών έχει ακυρώσει το ταξίδι. Η περιοχή που πλήττεται περισσότερο από την πτώση του τουρισμού είναι το Νέο Δελχί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δυστυχώς τα συμφέροντα των κρατών στρέφουν τα καθεστώτα.Αν είναι να πληγεί οικονομικά η Ινδία λόγω των βιασμών υπάρχει μια περίπτωση ίσως να κάνει κάτι το κράτος για αυτό το φαινόμενο.Δύσκολο αλλά όχι απίθανο!