Αν νόμιζες πως οι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες με την εκκεντρική mentality δεν πέφτουν καμιά φορά στον λάκο που οι ίδιοι έσκαψαν γελιέσαι.


Ο γνωστός ιδιοκτήτης της Virgin Airlines Richard Branson έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον έτερο ιδρυτή των μαλαισιανών αερογραμμών AirAsia Tony Fernandes και ιδιοκτήτη ομάδας (όπως και αυτός) Φόρμουλα 1 για το ποιά από τις ομάδες τους θα τερμάτιζε πρώτη.


Η ομάδα του Branson έχασε και το τίμημα του στοιχήματος που είχαν βάλει οι 2 επιχειρηματίες ήταν όποιος χάσει να ξυρίσει τις γάμπες του δημόσια, να ντυθεί με γυναικεία στολή αεροσυνοδού και να κάνει μια πτήση με τις αερογραμμές του άλλου. Βέβαια σκέφτηκαν να προσθέσουν στο όλο show και μια φιλανθρωπική εσάνς με ολίγην μαρκετίστικη διαφημιστική χροιά καθότι ο Branson σε αυτά τα media spectacles είναι μανούλα. Έτσι όποιος δώσει τα περισσότερα χρήματα (με τιμή εκκίνησης τα 650000 δολλάρια), θα ξυρίσει ο ίδιος τις καλίγραμμες (και επιχειρηματικά αποδοτικές) γάμπες του ίδιου του Branson o οποίος θα τα μεταφέρει στη φιλανθρωπική οργανωσή του Virgin Unite. Η πτήση βέβαια εκτός από τον Branson ντυμένο αεροσυνοδό θα έχει σώου από ταχυδακτυλουργούς και live music performances. Kαι ένα πανάκριβο εισιτήριο 7300 δολλαρίων. Γιατί είπαμε.

Ο Richard Branson ξέρει να ποτίζει  όλες τις γλάστρες και όλους τους βασιλικούς των δρασεών του.


Νο Virgin;-)

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr