"Κόκκινο πανί" ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου

"Κόκκινο πανί" ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Facebook Twitter
0

Την ώρα που ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής βρίσκεται στην πτήση καθ' οδόν προς τη Μόσχα, όπου θα έχει επαφές με τον Ρώσο ομόλογό του και άλλους παράγοντες, έντονες είναι οι πληροφορίες για το ενδεχόμενο παραίτησης ή παύσης του υπουργού, στον οποίο χρεώνονται λάθος χειρισμοί.

Πληροφορίες από τη Λευκωσία, που επικαλείται η "Καθημερινή της Κύπρου", αναφέρουν ότι ο κ. Σαρρής δεν τυγχάνει πλέον της πλήρους εμπιστοσύνης του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ πολιτικοί κύκλοι σημειώνουν πως "αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος πολύ soft για τις περιστάσεις".

Η παραίτηση ή παύση του ΥΠΟΙΚ αναμένεται να επέλθει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, με την επιστροφή του από τη Ρωσία και εκτιμάται πως θα λειτουργήσει ως "ηρεμιστικό" στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στο εσωτερικό της Κύπρου για το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων.

Το έναυσμα για την απομάκρυνση του κ. Σαρρή έδωσε χθες στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο ΥΠΟΙΚ πρέπει να απομακρυνθεί για να πεισθούν οι ευρωπαίοι για τις προθέσεις μας να μην αποδεχθούμε το κούρεμα όσο και για να εξευμενισθεί η Ρωσία για την οποία ο ίδιος είναι πλέον "κόκκινο πανί".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Διεθνή / Πόλεμος ΗΠΑ-Ιράν: Αναχώρησε ο Ιρανός ΥΠΕΞ από το Πακιστάν - «Δεν θα αποδεχθούμε μαξιμαλιστικές απαιτήσεις»

Ο Αμπάς Αραγτσί βρέθηκε στο Πακιστάν όπου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της χώρας και άλλους ανώτατους αξιωματούχους, χωρίς ωστόσο να συναντηθεί με την αμερικανική αντιπροσωπεία
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Διεθνή / Αγαπάτε τα λουλούδια; - Τέσσερα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε

O «τουρισμός των λουλουδιών» γνωρίζει άνθηση, όμως ο υπερτουρισμός και η κλιματική αλλαγή αλλάζουν το τοπίο, στρέφοντας τους ταξιδιώτες σε νέους, λιγότερο προβεβλημένους προορισμούς με εξίσου εντυπωσιακές ανθοφορίες
THE LIFO TEAM
Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Διεθνή / Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Mετά τη ρωσική νυκτερινή επίθεση εναντίον της Ουκρανίας, συντρίμμια drone έπεσαν στη νοτιοανατολική ρουμανική πόλη Γαλάτσι προκαλώντας ζημιές σε πυλώνα ηλεκτροδότησης και σε παράρτημα μιας κατοικίας
THE LIFO TEAM