H Ιβάνκα Τραμπ έχει οργιστεί με τη σωσία της που σκουπίζει ψίχουλα σε μια γκαλερί

H Ιβάνκα Τραμπ έχει οργιστεί με τη σωσία της που σκουπίζει ψίχουλα σε μια γκαλερί Facebook Twitter
0

Ένα νέο έκθεμα σε γκαλερί της Ουάσιγκτον παρουσιάζει μια σωσία της Ιβάνκα Τραμπ να σκουπίζει με μια ηλεκτρική σκούπα και καλεί τους θεατές να πετάξουν ψίχουλα για να καθαρίσει.

Το έργο τέχνης της Τζένιφερ Ρούμπελ είναι στην ουσία μια ζωντανή εγκατάσταση, παρουσιάστηκε την 1η Φεβρουαρίου και θα φιλοξενείται μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου στη Flashpoint Gallery.

Μια περιγραφή του έργου αναφέρει πως η Ιβάνκα είναι μια φιγούρα της οποίας το δημόσιο πρόσωπο «ενσωματώνει ένα σχεδόν κωμικά ευρύ φάσμα γυναικείων ταυτοτήτων: κόρη, σύζυγος, μητέρα, αδελφή, μοντέλο, εργαζόμενη γυναίκα, ξανθιά». 

Όμως τα νέα για το έκθεμα δεν ευχαρίστησαν καθόλου την κόρη του αμερικανού προέδρου, η οποία χαρακτήρισε την έκθεση ως σεξιστική προσπάθεια ταπείνωσης.

«Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν να χτυπάνε η μία την άλλη ή να στηρίζουν η μία την άλλη» ανέφερε η Ιβάνκ Τραμπ σε ένα tweet ενώ αντίστοιχα tweets που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους έγραψαν και τα αδέλφια της.

Το έργο είναι ανοικτό για το κοινό από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., και που παρουσιάστηκε από την οργάνωση τέχνης CulturalDC. Η διευθύντρια της Kristi Maiselman, δήλωσε ότι η ομάδα της ήταν πάντα στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει επίκαιρα έργα που συχνά φτάνουν στα όρια.

«Είναι αστείο, είναι ευχάριστο, μας κάνει να αισθανόμαστε ισχυροί και θέλουμε να το κάνουμε όλο και πιο πολύ», είπε η καλλιτέχνης σχολιάζοντας το γεγονός πως ζητάνε από τους επισκέπτες να ρίχνουν ψίχουλα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ