Απολύθηκε κωμικός για αστειάκια με την Ιαπωνία

Απολύθηκε κωμικός για αστειάκια με την Ιαπωνία Facebook Twitter
0

Τα κωμικά tweet μιας "πάπιας' για την Ιαπωνία, δημιούργησαν αναταραχή στα υψηλά κλιμάκια της ασφαλιστικής εταιρίας Aflac. Ο κωμικός Gilbert Gottfried, που δανείζει τη φωνή του στην χαρακτηριστική πάπια η οποία χρησιμοποιείται στα διαφημιστικά της εταιρίας, απολύθηκε μετά από την αποκάλυψη των tweet που έστελνε, κάνοντας αστεία με την κατάσταση στην Ιαπωνία.

Η εταιρία που έχει μεγάλα ασφαλιστικά συμφέροντα στην Ιαπωνία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως "τα πρόσφατα σχόλια του Gilbert για την κρίση στην Ιαπωνία δεν είχαν χιούμορ και σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Η Ιαπωνία αποτελεί μέρος της οικογένειας της εταιρίας και δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο αυτές τις δύσκολες μέρες, εκτός από οίκτο". Υπενθύμισε δε, ότι στην Ιαπωνία η φωνή της πάπιας δεν ανήκει στον Gilbert Gottfried.

Τι έγραψε όμως κάνοντας αστεία ο κωμικός στο Tweeter? Τweets όπως αυτά:

" Η Ιαπωνία είναι μια χώρα πολύ προχωρημένη. Δεν πηγαίνουν καν στην παραλία. Έρχεται η παραλία σε αυτούς".

"Ενας Γιαπωνέζος με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι μπορεί τα αστέια μου να είναι επιτυχίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ιαπωνία όμως έχουν ήδη πιάσει πάτο".

'Μόλις τα χάλασα με την κοπέλα μου αλλά όπως λένε οι Ιάπωνες κάποια άλλη θα πλεύσει προς το μέρος μου όπου να' ναι".

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Gottfried κάνει αστεία που του κοστίζουν. Το 2001 μετά την επίθεση στους Δίδυμους πύργους είχε προκαλέσει αντιδράσεις λέγοντας " προσπάθησα να πάρω αεροπλάνο αλλά δεν μπόρεσα να βρω απευθείας πτήση. Μου έλεγαν ότι θα κάνουν μια στάση στο Empire State Building"



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αεροδρόμιο Χίθροου: Ένα παιδί ανάμεσα στα άτομα που δέχτηκαν επίθεση με σπρέι - Τι συνέβη

Διεθνή / Χίθροου: Ένα παιδί ανάμεσα στα άτομα που τραυματίστηκαν εν μέσω επίθεσης με σπρέι - Τι συνέβη

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να αρπάξουν τη βαλίτσα μίας γυναίκας μέσα στον ανελκυστήρα χώρου στάθμευσης του αεροδρομίου
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM