Τα κωμικά tweet μιας "πάπιας' για την Ιαπωνία, δημιούργησαν αναταραχή στα υψηλά κλιμάκια της ασφαλιστικής εταιρίας Aflac. Ο κωμικός Gilbert Gottfried, που δανείζει τη φωνή του στην χαρακτηριστική πάπια η οποία χρησιμοποιείται στα διαφημιστικά της εταιρίας, απολύθηκε μετά από την αποκάλυψη των tweet που έστελνε, κάνοντας αστεία με την κατάσταση στην Ιαπωνία.

Η εταιρία που έχει μεγάλα ασφαλιστικά συμφέροντα στην Ιαπωνία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως "τα πρόσφατα σχόλια του Gilbert για την κρίση στην Ιαπωνία δεν είχαν χιούμορ και σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Η Ιαπωνία αποτελεί μέρος της οικογένειας της εταιρίας και δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο αυτές τις δύσκολες μέρες, εκτός από οίκτο". Υπενθύμισε δε, ότι στην Ιαπωνία η φωνή της πάπιας δεν ανήκει στον Gilbert Gottfried.

Τι έγραψε όμως κάνοντας αστεία ο κωμικός στο Tweeter? Τweets όπως αυτά:

 

" Η Ιαπωνία είναι μια χώρα πολύ προχωρημένη. Δεν πηγαίνουν καν στην παραλία. Έρχεται η παραλία σε αυτούς".

 

"Ενας Γιαπωνέζος με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι μπορεί τα αστέια μου να είναι επιτυχίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ιαπωνία όμως έχουν ήδη πιάσει πάτο".

 

'Μόλις τα χάλασα με την κοπέλα μου αλλά όπως λένε οι Ιάπωνες κάποια άλλη θα πλεύσει προς το μέρος μου όπου να' ναι".

 

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Gottfried κάνει αστεία που του κοστίζουν. Το 2001 μετά την επίθεση στους Δίδυμους πύργους είχε προκαλέσει αντιδράσεις λέγοντας " προσπάθησα να πάρω αεροπλάνο αλλά δεν μπόρεσα να βρω απευθείας πτήση. Μου έλεγαν ότι θα κάνουν μια στάση στο Empire State Building"


 


 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr