ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δεκαοχτάχρονη Αγγλίδα διέλυσε το στομάχι της πίνοντας υγρό άζωτο σε μπαρ

Δεκαοχτάχρονη Αγγλίδα διέλυσε το στομάχι της πίνοντας υγρό άζωτο σε μπαρ Facebook Twitter
1

Ποιος να φανταζόταν ότι τα γενέθλια μίας δεκαοχτάχρονης Αγγλίδας από την πόλη Lancaster, θα μετατρέπονταν σε μία άνευ προηγουμένου τραγωδία. 

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της σε ένα μπαρ για να γιορτάσει την ενηλικίωσή της όταν ήπιε ένα κοκτέιλ, το οποίο περιείχε υγρό άζωτο.

Σημειώνεται ότι το υγρό άζωτο χρησιμοποιείται στα ποτά για τη δημιουργία εφέ ατμού αλλά εάν δεν εξατμιστεί τελείως, ο κίνδυνος είναι εξαιρετικά μεγάλος για την υγεία του ατόμου που θα το πιει, καθώς δημιουργούνται εγκαύματα από τη χαμηλή θερμοκρασία.

Λίγο μετά την κατανάλωση του επικίνδυνου ποτού, η δεκαοχτάχρονη αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στομάχι της και αφότου προσκομίστηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί αναγκάστηκαν να της το αφαιρέσουν για να σώσουν τη ζωή της.

Δυστυχώς από εδώ και πέρα η Gabby Scanlan θα πρέπει για το υπόλοιπό της ζωής της να συνηθίσει στην κατανάλωση συγκεκριμένης διατροφής, εξαιτίας μίας εγκληματικής αμέλειας εκ μέρους του bartender.

 

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια