Η πρόοδος και η παράδοση συγκρούονται στη Βαρσοβία

Η πρόοδος και η παράδοση συγκρούονται στη Βαρσοβία Facebook Twitter
0

Οι ιδιοκτήτες γης σε κήπους της Βαρσοβίας, ετοιμάζονται να δώσουν μία σκληρή περιβαλλοντολογική μάχη μετά την απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου να επιτραπεί η κατασκευή κτηρίων.

 
Οι πολίτες που απολαμβάνουν τις πράσινες αυτές οάσεις μέσα στην πόλη αντιδρούν έντονα, καθώς θα χαθεί ένας σημαντικός πνεύμονας την πρωτεύουσας.

Σημειώνεται ότι τα κομμάτια γης είχαν μοιραστεί πριν από μία εικοσαετία από την κομμουνιστική κυβέρνηση της χώρας, αλλά μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το κράτος μπορεί να κτίσει ανά πάσα στιγμή και να καταστρέψει το πράσινο που υπάρχει στους κήπους, υπέρ της οικονομικής ανάπτυξης. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

D4VD ΑΝΗΛΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΚΗ

Διεθνή / D4vd: Ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση δολοφονίας ανήλικης - Είχε εντοπιστεί στο όχημά του

«Ο D4vd φέρεται να σπατάλησε τη φήμη και την περιουσία του δολοφονώντας βάναυσα ένα νεαρό κορίτσι», δήλωσε ο Εισαγγελέας της Κομητείας του Λος Άντζελες, Νέιθαν Χότσμαν
THE LIFO TEAM