Αναβλήθηκε η δίκη των Pussy Riot

Αναβλήθηκε η δίκη των Pussy Riot Facebook Twitter
0

Για τις 10 Οκτωβρίου αναβλήθηκε σήμερα η έφεση που κατέθεσαν τα τρία μέλη του γυναικείου συγκροτήματος Pussy Riot, κατά της πρωτόδικης ποινής των δύο ετών που τους επιβλήθηκε, για την προσευχή πανκ που τραγούδησαν στον καθεδρικό ναό της Μόσχας.

Αιτία της αναβολής ήταν το γεγονός ότι μία από τις κατηγορούμενες ανακοίνωσε ότι διέκοψε τη συνεργασία της με τον συνήγορό της και βρίσκεται χωρίς υπεράσπιση.


Προηγούμενο άρθρο:

Σήμερα εκδικάζεται από δικαστήριο της Μόσχας η έφεση που κατέθεσαν τα φυλακισμένα τρία μέλη του γυναικείου συγκροτήματος Pussy Riot, κατά της πρωτόδικης ποινής των δύο ετών που τους επιβλήθηκε.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης, η απόφαση αναμένεται σε ένα 24ωρο. Πάντως η δικηγόρος των φυλακισμένων, εμφανίζεται απαισιόδοξη για την απόφαση. «Δεν έχουμε σχεδόν καμία ελπίδα, ότι θα αλλάξει η απόφαση, το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι η μείωση της ποινής στους 6 μήνες», δήλωσε η Βιολέττα Βόλκοβα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας, δήλωσε χθες ότι "τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητες», όμως «αν τα μέλη του συγκροτήματος δείξουν μεταμέλεια και επανεξετάσουν τη δράση τους", τότε "τα λόγια τους δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα".  

Η Nadezhda Tolokonnikova, η Μαρία Alekhina, και η Εκατερίνα Samutsevich, συνελήφθησαν το Μάρτιο, μετά από ένα επεισοδιακό μουσικό event στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχα. Στη δίκη τους που έγινε τον Αύγουστο, είπαν ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλλουν την πίστη αλλά διαμαρτύρονταν για την υποστήριξη της Ρωσικής Εκκλησίας στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΣΗΓΡΑΦΟ

Διεθνή / Ιράν: Κάλεσμα για ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς πλησιάζει η προθεσμία Τραμ

Η Τεχεράνη καλεί πολίτες να «προστατεύσουν» ενεργειακές εγκαταστάσεις, ενώ ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δηλώνει ότι 14 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM