Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έφθασε χθες στη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, για να συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση ηγετών χωρών της Ανατολικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε τον υποδέχτηκε και προς τιμήν του παρέθεσε επίσημο δείπνο. Εντύπωση προκάλεσε πως ο Ντουτέρτε αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Τραμπ.

Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Όπως ισχυρίστηκε αργότερα ο πρόεδρος ο οποίος ενώπιον 19 ηγετών στο γκαλά ερμήνευσε το «You are the light», ο Τραμπ του είχε ζητήσει να ακούσει ένα τραγούδι!

Οι Φιλιππίνες είναι ο τελευταίος σταθμός μιας περιοδείας στη διάρκεια της οποίας ο Τραμπ μετέβη επίσης στην Ιαπωνία, την Κίνα και τη Νότια Κορέα. Μερικές ώρες πριν από την άφιξη του Τραμπ, η αστυνομία στις Φιλιππίνες έκανε χρήση εκτοξευτήρων νερού για να εμποδίσει εκατοντάδες αντιμαερικανούς διαδηλωτές να φθάσουν στην αμερικανική πρεσβεία στη Μανίλα.

Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Ο Ντουτέρτε, ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους ηγέτες του κόσμου, συχνά χαρακτηρίζεται ως ο «Τραμπ της Ανατολής». Βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο για τις δηλώσεις του, όσο και για τον αιματηρό πόλεμο κατά των ναρκωτικών που διεξάγει μέσω επιχειρήσεων στη χώρα. Ο απολογισμός των νεκρών από τις ομάδες του Ντουτέρτε που περιπολούν στους δρόμους φτάνει τα 4000 θύματα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ