Βραβεύτηκε το πλήρωμα του Costa Concordia

Βραβεύτηκε το πλήρωμα του Costa Concordia Facebook Twitter
0

Το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia θα βραβευθεί.

Αναλυτικότερα η εφημερίδα Lloyd's απένειμε στο πλήρωμα το βραβείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση 8 μήνες μετά τη βύθιση του πλοίου και τους 32.

Σύμφωνα με στοιχεία ένα μέλος του πληρώματος, από την Ινδονησία, που ήταν στην γέφυρα του πλοίου, δεν μπορούσε να καταλάβει τις διαταγές του καπετάνιου, του γνωστού Σκετίνο, ο οποίος μερικές φορές ξεχνιόταν και μιλούσε στη ναπολιτανικη διάλεκτο.

Επίσης λίγα λεπτά αφού το κρουαζιερόπλοιο είχε χτυπήσει στα βράχια πολλά από τα μέλη του πληρώματος δεν γνώριζαν πως να συμπεριφερθούν, αφού δεν είχαν καν την βασική εκπαίδευση.

Πως όμως εξήγησαν οι Lloyd's την βράβευση;

Αναφερόμενοι στην βράβευση δήλωσαν: "Αυτό που διέφυγε σε ένα μεγάλο βαθμό από τα ΜΜΕ είναι ότι το πλήρωμα έδειξε μεγάλη γενναιότητα και επαγγελματισμό τις κρίσιμες ώρες. Με 4.229 επιβάτες δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς ότι αν δεν ήταν το πλήρωμα οι απώλειες θα ήταν πολύ περισσότερες από 32."

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM