ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ταϊλανδέζοι διαδηλωτές θέλουν να «απαγορεύσουν» την αντι-ισλαμική ταινία

Ταϊλανδέζοι διαδηλωτές θέλουν να «απαγορεύσουν» την αντι-ισλαμική ταινία Facebook Twitter
0

Εκατοντάδες ταϊλανδέζοι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία της Bangkok, σήμερα Πέμπτη, για να διαμαρτυρηθούν για την αντι-ισλαμική ταινία, «Η αθωότητα των μουσουλμάνων».

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι οι διαδηλωτές ήταν εξαιρετικά θυμωμένοι δεν προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια. Οι μουσουλμάνοι ζητάνε από την Google να κατεβάσει την ταινία από το ΥοuTube, καθώς και τη διεθνή απαγόρευση της ταινίας. 

Η πορεία πήγε μέχρι και τα γραφεία της Google, όπου ένας εκπρόσωπος παρέλαβε τις επιστολές και τις υπογραφές κατά της ταινίες.

Ο Peter Fretten της Google διαβεβαίωσε τους οργισμένους παρευρισκόμενους ότι θα στείλει τα γράμματα τους στα κεντρικά γραφεία της Google.

 

0

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αμερικανικό Πεντάγωνο πολεμά τις τρανς ορμόνες, αλλά ξεκινά ελέγχους και θεραπεία τεστοστερόνης για στρέιτ στρατιωτικούς

Διεθνή / Το αμερικανικό Πεντάγωνο πολεμά τις τρανς ορμόνες, αλλά ξεκινά ελέγχους και θεραπεία τεστοστερόνης στον στρατό

Ο Πιτ Χέγκσεθ ανακοίνωσε πρόγραμμα ελέγχου και θεραπείας τεστοστερόνης για στρατιωτικούς, την ώρα που η κυβέρνηση Τραμπ επικαλείται το κόστος της φροντίδας επιβεβαίωσης φύλου για να αποκλείσει τρανς άτομα από τον στρατό.
THE LIFO TEAM
Σάκλετον και Σκοτ: Αποστολή στον βυθό κατέγραψε τα ναυάγια δύο ιστορικών πλοίων της Ανταρκτικής

Διεθνή / Σάκλετον και Σκοτ: Αποστολή στον βυθό κατέγραψε τα ναυάγια δύο ιστορικών πλοίων της Ανταρκτικής

Τα ψηφιακά μοντέλα δημιουργήθηκαν με υποβρύχια τεχνολογία απεικόνισης και χιλιάδες εικόνες υψηλής ανάλυσης, ώστε να αποτυπωθούν με λεπτομέρεια τα δύο πλοία, πριν η θάλασσα τα διαβρώσει πλήρως
THE LIFO TEAM
ΚΕΝΤΡΟ ΤΖ Κ ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ

Διεθνή / Το κέντρο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ για την υποστήριξη θυμάτων σεξουαλικής βίας απαιτεί συγγνώμη από τη Διεθνή Αμνηστία

Το βρετανικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας είχε συμπεριλάβει το Beira's Place, με έδρα το Εδιμβούργο, ανάμεσα σε περισσότερες από 100 οργανώσεις που, σύμφωνα με την έκθεση, αποτελούν μέρος «αντι-δικαιωματικού κινήματος»
THE LIFO TEAM