Απεργία την Πρωτομαγιά

Ανατροπή στην υπόθεση του 3χρονου κοριτσιού που τιμωρήθηκε επειδή δεν έπινε το γάλα της - Άλλαξε την κατάθεσή του ο πατέρας

Ανατροπή στην υπόθεση του 3χρονου κοριτσιού που τιμωρήθηκε επειδή δεν έπινε το γάλα της - Άλλαξε την κατάθεσή του ο πατέρας Facebook Twitter
0

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση της άτυχης Sherin Mathews, του 3χρονου κοριτσιού που ο πατέρας της ισχυρίστηκε ότι έστειλε για τιμωρία έξω από το σπίτι επειδή δεν έπινε το γάλα της, με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη της και να βρεθεί αργότερα νεκρή σ' έναν αγωγό ομβρίων υδάτων.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση των αρχών, ο 37χρονος Wesley Mathews παρουσιάστηκε αυτοβούλως μαζί με τον δικηγόρο του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και αφηγήθηκε μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων.

Πιο συγκεκριμένα, είπε στους αστυνομικούς ότι τη μοιραία νύχτα βρίσκονταν στο γκαράζ και προσπαθούσε να την κάνει να πιει το γάλα της.

Τελικά το 3χρονο κορίτσι άρχισε σιγά σιγά να πίνει το γάλα του όταν ο Mathews επιχείρησε να την πιέσει να πιει ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα η μικρή Sherin ν' αρχίσει να πνίγεται.

«Έβηχε και ο ρυθμός της αναπνοής της είχε μειωθεί» τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας με την κατάθεση του 37χρονου.

Στο τέλος, ο Mathews δεν ένιωθε σφυγμό πλέον και ήταν σίγουρος ότι το κορίτσι είχε πεθάνει. Τότε έβγαλε τη σορό της από το σπίτι και τη μετέφερε στο σημείο όπου βρέθηκε.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη αποφανθεί για την ακριβή αιτία θανάτου. Ο 37χρονος κρατείται πλέον με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ανήλικο, κάτι που μπορεί να επιφέρει ακόμη και ισόβια κάθειρξη.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ