ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Μαλαισία: 11 νεκροί από κατολίσθηση σε εργοτάξιο

Μαλαισία: 11 νεκροί από κατολίσθηση σε εργοτάξιο Facebook Twitter
EPA/STR
0

Έντεκα ξένοι εργάτες σκοτώθηκαν στην κατολίσθηση που σημειώθηκε χθες το πρωί σε χώρο εργοταξίου στην Τζορτζ Τάουν, πρωτεύουσα του βορειοδυτικού κρατιδίου Πενάνγκ της Μαλαισίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.


Αξιωματούχοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας ανέφεραν ότι τα θύματα είναι από την Ινδονησία, το Μπανγκλαντές, τη Μιανμάρ και το Πακιστάν. Ένας Μαλαισιανός, ο υπεύθυνος του εργοταξίου, που πιστεύεται ότι έχει θαφτεί κάτω από τα ερείπια, εξακολουθεί να αγνοείται.


Οι περισσότεροι από τους εργάτες είχαν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια.


Η κατολίσθηση σημειώθηκε σε εργοτάξιο όπου κατασκευάζονται δύο πολυκατοικίες 49 ορόφων. Τα αίτια δεν έχουν ακόμη διαπιστωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κουβανός καλλιτέχνης Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα βγαίνει από τη φυλακή για να φύγει στην εξορία

Πολιτισμός / Ο Κουβανός καλλιτέχνης Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα βγαίνει από τη φυλακή για να φύγει στην εξορία

Ο Λουίς Μανουέλ Οτέρο Αλκάνταρα, από τις πιο γνωστές μορφές της καλλιτεχνικής διαφωνίας στην Κούβα, αναμένεται να φύγει για τις ΗΠΑ μετά από πέντε χρόνια φυλάκισης.
THE LIFO TEAM
Η Βενετία ξεσηκώνεται κατά της «διπλωματίας του σούπερ γιοτ»

Διεθνή / Η Βενετία ξεσηκώνεται κατά της «διπλωματίας του σούπερ γιοτ»

Η άφιξη του 117 μέτρων γιοτ του Αμερικανού πρέσβη Τίλμαν Φερτίτα προκάλεσε διαδηλώσεις στη Βενετία, σε μια πόλη που βλέπει την τουριστικοποίηση, τον πλούτο και την πολιτική ισχύ να δένουν ξανά στην ίδια προκυμαία.
THE LIFO TEAM
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν δημοπρασία για εξόρυξη στον βυθό σε έκταση σχεδόν όσο η Ελλάδα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν δημοπρασία για εξόρυξη στον βυθό σε έκταση σχεδόν όσο η Ελλάδα

Η κυβέρνηση Τραμπ ανοίγει τον δρόμο για εξόρυξη μετάλλων στον βυθό γύρω από την Αμερικανική Σαμόα, παρά τις προειδοποιήσεις για περιβαλλοντική καταστροφή και τις αντιδράσεις των τοπικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Φλέγεται ξανά η Μέση Ανατολή: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν για 7η νύχτα

Ο μόνος τρόπος για να διαπραγματευτεί κανείς με το Ιράν είναι μέσω της στρατιωτικής δύναμης, λέει ο Τραμπ - Η Τεχεράνη απαντά ότι δεν θα υποκύψει στις απειλές της Ουάσιγκτον
THE LIFO TEAM