Πέντε τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο - Σύλληψη ενός υπόπτου

Πέντε τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο - Σύλληψη ενός υπόπτου Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Τουλάχιστον πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφριά από την επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε νωρίτερα άγνωστος στο Μόναχο. Στο μεταξύ, η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός υπόπτου.

«Έχουμε έναν ύποπτο», δήλωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου, διατήρησε ωστόσο επιφυλάξεις σχετικά με το αν πρόκειται πράγματι για τον δράστη της επίθεσης.

Η αστυνομία, που εξαπέλυσε μεγάλη επιχείρηση, έχει ζητήσει από τους πολίτες που διαμένουν κοντά στον σταθμό Rosenheimer Platz, όπου σημειώθηκε η επίθεση, να παραμείνουν στα σπίτια τους. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κανένας από όσους τραυματίστηκαν δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.


Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί πως αναζητείται ένας σχετικά μεγαλόσωμος ξανθός άνδρας, περίπου 40 ετών, ο οποίος φορά πράσινο αθλητικό μπουφάν, γκρι παντελόνι και επιβαίνει σε παλιό μαύρο ποδήλατο. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια. 

«Έχουμε ακόμη λίγες πληροφορίες στη διάθεσή μας και για αυτό υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Μπορεί να πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και πολιτικό κίνητρο - λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στην Γερμανία δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε», δήλωσε ο καθηγητής για θέματα ασφάλειας Χανς-Γκερντ Γιάσκε στο ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι Ν24.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ