Ανέλαβε καθήκοντα η πρώτη τρανσέξουαλ διοικητής στο γερμανικό στρατό

Ανέλαβε καθήκοντα η πρώτη τρανσέξουαλ διοικητής στο γερμανικό στρατό Facebook Twitter
4

H αντισυνταγματάρχης Anastasia Biefang είναι η πρώτη τρανσέξουαλ-διοικητής τάγματος στο γερμανικό στρατό, αφού ανέλαβε καθήκοντα, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει ως σύμβουλος στο γερμανικό ΥΕΘΑ.

Η ύψους 1.87 Anastasia ηγείται πλέον του τάγματος Τεχνολογίας και Πληροφοριών του γερμανικού στρατού και είναι επικεφαλής 750 στρατιωτών. «Το ωραίο με αυτή τη δουλειά είναι ότι πρέπει να ασχοληθώ άμεσα με τους ανθρώπους», δηλώνει σε τοπικό ΜΜΕ.

Ανέλαβε καθήκοντα η πρώτη τρανσέξουαλ διοικητής στο γερμανικό στρατό Facebook Twitter

Όπως λέει, ξεκίνησε την καριέρα της στο στρατό πριν από 23 χρόνια και πάντα αισθανόταν  περισσότερο γυναίκα από άνδρας. Στο ρόλο της ως συζύγου και στρατιώτη, είχε καταπιέσει τη θηλυκή πλευρά της και πριν από δυο χρόνια αποφάσισε πλέον ότι θέλει να ζήσει όπως νιώθει. «Ήμουν δυσαρεστημένη, δεν ήθελα να ζήσω με αυτόν τον τρόπο. Αυτό ήταν σημαντικό για μένα σε αυτό το σημείο», λέει η 43χρονη.

Η αποδοχή της από τους συναδέλφους της ήταν άμεση, παρότι ήταν η πρώτη τρανσέξουαλ στο σώμα, κι αυτό, όπως τονίζει, έκανε τα πράγματα πιο εύκολα.

Ανέλαβε καθήκοντα η πρώτη τρανσέξουαλ διοικητής στο γερμανικό στρατό Facebook Twitter

Μιλάει επίσης για την ορμονοθεραπεία και τις επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις.  

Το τάγμα της το οποίο παρέλαβε επίσημα στις 18 Οκτωβρίου αποτελείται στην πλειοψηφία του από ειδικούς της πληροφορικής.

Με πληροφορίες από berliner-kurier.de/

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτο δεν θα το δουμε στο ελλαδισταν ουτε σε 100 χιλιαδες χρονια. Δηλαδη ειμαστε 100 χιλιαδες χρονια πισω σε αυτα τα ζητηματα.Δηλαδη ειμαστε σχεδον Νεαντερταλ σε σχεση με αυτους...
Ναι, είναι φοβερά προχώ το έθνος που έκαψε κάτι εκατομμύρια εβραίους και ξαναέβγαλε ακροδεξιό υποψήφιο, επειδή στο στρατό τους βγάλανε μια τρανσέξουαλ αξιωματικό
Κρινω τους Γερμανους με τις ενεργειες που κανουν τωρα ως συνολο. Το 13% των γερμανων ουγκανων που ψηφισαν τους ακροδεξιους και το καθεστως του χιτλερ πριν απο 80 χρονια δεν ειναι ο κανονας σημερα.Εκει υπαρχει πραγματικη αξιοκρατια, σε τετοιο βαθμο που μια τρανσεξουαλ μπορει να αναλαβει τετοια καθηκοντα, σε εναν τοσο ιδιαιτερο χωρο οπως ο στρατος.