Λονδίνο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άντρα που έσπρωξε μία 33χρονη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου - ΒΙΝΤΕΟ

Λονδίνο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άντρα που έσπρωξε μία 33χρονη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός άντρα που έσπρωξε μία γυναίκα στις ρόδες ενός λεωφορείου σε δρόμο του Λονδίνου πραγματοποιεί η βρετανική αστυνομία.

Το περιστατικό που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνει τον άντρα, ο οποίος διακρίνεται να κάνει τζόκινγκ, να σπρώχνει χωρίς προφανή αιτία μία 33χρονη γυναίκα στην άσφαλτο της γέφυρας Putney στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Η γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού ο έγκαιρος ελιγμός του οδηγού του λεωφορείου την άφησε μόνο με μικροτραυματισμούς.

Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Mat Knowles, «το θύμα εκτέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο όταν την έσπρωξαν μέσα στο δρόμο. Σώθηκε μόνο χάρη στην απίστευτα γρήγορη αντίδραση του οδηγού».

Λονδίνο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άντρα που έσπρωξε μία 33χρονη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Όπως ανέφερε η Μητροπολιτική αστυνομία, μετά το ατύχημα το λεωφορείο σταμάτησε και οι επιβάτες πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα.

Οι αστυνομικοί πρόσθεσαν μάλιστα ότι ο αγνώστου ταυτότητας δρομέας ακολούθησε την ανάποδη διαδρομή 15 λεπτά αργότερα και το θύμα προσπάθησε να του μιλήσει, αλλά αυτός φάνηκε «να μην την αναγνωρίζει».

Η Μητροπολιτική Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα του άντρα, να επικοινωνήσει μαζί της. Περιγράφεται ως λευκός, γύρω στα τριάντα, με καστανά μάτια και κοντά καστανά μαλλιά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάιντεν: Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Χαμάς εξαπέλυσε αυτή την τρομοκρατία

Διεθνή / Μπάιντεν: Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι η Χαμάς εξαπέλυσε αυτή την τρομοκρατία

«Δεν υπάρχει θέση σε κανένα πανεπιστήμιο στην Αμερική, σε κανένα μέρος στην Αμερική για αντισημιτισμό, ρητορική μίσους ή απειλές βίας οποιουδήποτε είδους», δήλωσε παράλληλα ο Τζο Μπάιντεν
NEWSROOM
Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Διεθνή / Γερμανία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ζητά το CDU

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει μέχρι τώρα απορρίψει το ενδεχόμενο επαναφοράς της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ωστόσο ο υπουργός 'Αμυνας Μπόρις Πιστόριους τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της επανεισαγωγής της
NEWSROOM
Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Διεθνή / Οι single γυναίκες αγοράζουν πιο εύκολα σπίτι από τους single άνδρες- Γιατί συμβαίνει αυτό

Δημοσίευμα του The Hill ερευνά το γεγονός ότι οι single γυναίκες στις ΗΠΑ αποκτούν κατοικία με περισσότερη ευκολία από τους single άνδρες, παρά το μισθολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα
NEWSROOM
IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Διεθνή / IDF για Ράφα: «Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε και να εξαλείφουμε κάθε απειλή κατά των Ισραηλινών πολιτών»

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι «4 όλμοι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή της Ράφα προς το ισραηλινό έδαφος, μετά τις σειρήνες που ήχησαν στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ»
NEWSROOM