ΗΠΑ: Άντρας κατηγορείται πως τεμάχισε την σύντροφό του και την έκρυψε στον καταψύκτη- Στο σπίτι έμενε η νέα φίλη του

ΗΠΑ: Άντρας κατηγορείται πως τεμάχισε την σύντροφό του και την έκρυψε στον καταψύκτη- Στο σπίτι έμενε η νέα φίλη του Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας από το Οχάιο κατηγορείται ότι έκρυψε τα λείψανα της αγνοούμενης πρώην φίλης του στον καταψύκτη που αγόρασε όταν η καινούρια σύντροφός του μετακόμισε στο σπίτι του.


Όταν η Κατρίνα Λέιτον εγκαταστάθηκε τον περασμένο μήνα στο σπίτι του Αρτούρο Νοβόα στο Γιανγκστάουν του Οχάιο άρχισε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο της αγνοούμενης, να οδηγεί το αυτοκίνητό της και να φροντίζει τον σκύλο της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συνέταξε η τοπική αστυνομία.


Η Λέιτον και ο Νοβόα κατηγορούνται προς το παρόν μόνο για περιύβριση νεκρού. Το πτώμα, που η αστυνομία εικάζει ότι είναι της Σάνον Γκρέιβς, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο τεμαχισμένο, μέσα σε πολλές σακούλες, στον καταψύκτη, από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του σπιτιού.


Ο Νοβόα είχε παρακαλέσει τον ιδιοκτήτη να μεταφέρει τον καταψύκτη στο υπόγειο επειδή είχε κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα και εκείνος "δεν ήθελε να χαλάσει το κρέας" με το οποίο ήταν γεμάτος. Είχε κλειδώσει όμως τον καταψύκτη με λουκέτο, γεγονός που κίνησε τις υποψίες της συζύγου του ιδιοκτήτη, η οποία αποφάσισε να παραβιάσει τη συσκευή.


Η εξαφάνιση της Σάνον Γκρέιβς δηλώθηκε στις 22 Ιουνίου, όμως οι συνάδελφοι και οι συγγενείς της την είδαν τελευταία φορά τον Φεβρουάριο. Ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι το πτώμα που βρέθηκε στον καταψύκτη είναι όντως της γυναίκας, ούτε έχει εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου της.


"Ουσιαστικά, η δεσποινίς Λέιτον μετακόμισε στο σπίτι του κ. Νοβόα και άρχισε να ζει τη ζωή της Γκρέιβς (...) να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της, να φροντίζει τον σκύλο της", είπε η εισαγγελέας Ντέινα Λαντζ.


Το ζεύγος παραμένει στη φυλακή και ενδέχεται να τους απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες όταν επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM