Η 26χρονη έγκυος από την Τουρκία, σαν άλλη Uma Thurman, σκότωσε και στη συνέχεια αποκεφάλισε τον άντρα που ασελγούσε εις βάρος της κατά τη διάρκεια πολλών μηνών. Η γυναίκα πέταξε το κεφάλι του στην πλατεία του χωριού σύμφωνα με τη Daily Mail και τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου.

 

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τη νεαρή μητέρα, δύο παιδιών, εκείνη φώναξε: «Ορίστε το κεφάλι αυτού που έπαιξε με την τιμή μου. Όλος ο κόσμος προσέβαλε τα παιδιά μου. Τώρα, κανείς δεν θα μπορεί να το κάνει. Ξέπλυνα την τιμή μου. Οι άνθρωποι θα μιλάνε για τα παιδιά μου ως εκείνα της γυναίκας που ξέπλυνε την τιμή της».

 

Τονίζεται ότι η γυναίκα που ήταν έγκυος πέντε μηνών ζήτησε από τις αρχές να της επιτρέψουν την έκτρωση παρά το γεγονός ότι οι δέκα εβδομάδες εγκυμοσύνης που προβλέπονται από τον τουρκικό νόμο είχαν ξεπεραστεί εδώ και καιρό.

 

Η Τουρκάλα "Uma Thurman", που έχει μετατραπεί σε ηρωίδα στους φεμινιστικούς κύκλους της Τουρκίας, σκότωσε με ένα πιστόλι τον βιαστή της που την απειλούσε ότι θα έδειχνε στους γονείς της γυμνές φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του. Αφού τον πυροβόλησε δέκα φορές, τον αποκεφάλισε και παράτησε το κεφάλι του σε πλατεία του χωριού.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr