Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα κυνηγός, η οποία φέρεται να αυτοκτόνησε λίγες εβδομάδες μετά τις απειλές για τη ζωή της, που είχε αρχίσει να δέχεται σωρηδόν στα social media, από ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

 

Η Melania Capitan ήταν πολύ γνωστή μπλόγκερ και μετρούσε χιλιάδες followers. Έγινε διάσημη μέσω των αναρτήσεών της, όπου εξηγούσε τακτικές κυνηγιού, ενώ μοιραζόταν και πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, ποζάροντας με όπλα και δίπλα σε ζώα που είχε σκοτώσει. 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το περιοδικό κυνηγιού Jara y Sedal, η 27χρονη με καταγωγή από την Καταλονία που ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Ουέσκα, έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της. Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως άφησε πίσω της κι ένα σημείωμα αυτοκτονίας, που απευθυνόταν στους φίλους της.

 

Η είδηση της αυτοκτονίας της έρχεται μετά από αναφορές πως η γυναίκα δεχόταν το τελευταίο διάστημα μέσω ίντερνετ πολλές απειλές για τη ζωή της. Οι αναρτήσεις της αποτελούσαν αντικείμενο έντονης διαμάχης ανάμεσα στους χρήστες, με τους ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων να την κατακρίνουν συνεχώς και να τις επιτίθενται λεκτικά για τις πράξεις της. 

 

 

 

Οι αντιδράσεις από πλευράς τους ήταν μάλιστα τόσο έντονες που ακόμη και μετά τον θάνατό της συνέχιζαν να γράφουν επιθετικά σχόλια στο προφίλ της στο Facebook, με πολλούς να δηλώνουν απερίφραστα την χαρά και ικανοποίησή τους με το ότι η 27χρονη αυτοκτόνησε. «Έκανες χάρη στην ανθρωπότητα. Αντίο», «Ήταν τόσο κακιά που για να ταΐσει το μίσος της σκότωνε αθώα ζώα. Ευτυχώς που αυτοκτόνησε, το μόνο καλό που έκανε τελευταία», «Αντίο Μελ, έκανες χάρη στη φύση», είναι μερικά από τα αρνητικά σχόλια χρηστών που γράφτηκαν στο προφίλ της, ακόμη και μετά την είδηση του θανάτου της.