Τραμπ προς ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές: Δεν θα φύγετε με άδεια αν δεν ακυρωθεί το Obamacare

Τραμπ προς ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές: Δεν θα φύγετε με άδεια αν δεν ακυρωθεί το Obamacare Facebook Twitter
0

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε εκ νέου σήμερα τους γερουσιαστές του κόμματός του να διευθετήσουν τις διαφορές τους και να περάσουν ένα νομοσχέδιο για την κοινωνική ασφάλιση και την περίθαλψη, πριν αποχωρήσουν από την Ουάσινγκτον για τη διακοπή των εργασιών του Κογκρέσου, τον Αύγουστο.


Μία ημέρα αφότου η πιο πρόσφατη εκδοχή του σχεδίου νόμου για την κατάργηση και την αντικατάσταση του συστήματος που είναι γνωστό ως Obamacare έπεσε θύμα των διχογνωμιών και των αντεγκλήσεων των ρεπουμπλικάνων, που έχουν την πλειοψηφία στη Γερουσία, ο Τραμπ κάλεσε πολλά εξέχοντα στελέχη του GOP σε δείπνο και τους είπε «είμαστε πολύ κοντά».


Ο Τραμπ επέμεινε ότι οι ρεπουμπλικάνοι υπόσχονταν επί επτά χρόνια στους ψηφοφόρους τους ότι θα ακύρωναν και θα αντικαθιστούσαν τον εμβληματικό νόμο του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και περίθαλψης και πρόσθεσε ότι είναι καιρός να αναλάβουν δράση. «Πρέπει να μείνουμε εδώ. Δεν πρέπει να φύγουμε από την πόλη», τόνισε ο Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM