Αμβούργο: Αστυνομικός έριξε «προειδοποιητική βολή» για να ξεφύγει από διαδηλωτές

Αμβούργο: Αστυνομικός έριξε «προειδοποιητική βολή» για να ξεφύγει από διαδηλωτές Facebook Twitter
EPA/RONALD WITTEK
0

«Προειδοποιητική βολή» έριξε σήμερα ένας αστυνομικός κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης στο περιθώριο της Συνόδου της G20 στο Αμβούργο, προκειμένου, σύμφωνα με την αστυνομία, να ξεφύγει από διαδηλωτές που του επιτέθηκαν.

«Ένας αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από πρόσωπα με βίαιες διαθέσεις στη συνοικία Σαντσενφέρτελ και έριξε μια προειδοποιητική βολή», ανέφερε η αστυνομία του Αμβούργου στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο αστυνομικός «κατάφερε τελικά να ξεφύγει μπαίνοντας σε ένα κατάστημα και να βρεθεί σε ασφάλεια», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΛΗΓΜΑ CEO

Διεθνή / Η CIA πίσω από το πλήγμα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με το Associated Press 

Πρόκειται για την πρώτη γνωστή άμεση αμερικανική επιχείρηση σε έδαφος της Βενεζουέλας από τότε που η Ουάσινγκτον ξεκίνησε σειρά πληγμάτων σε διεθνή ύδατα στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της διακίνησης ναρκωτικών
THE LIFO TEAM