Σπαρακτικό βίντεο - Η αδελφή ενός 32χρονου ανακοινώνει πώς έμαθαν ότι σκοτώθηκε στην επίθεση στο Λονδίνο

Σπαρακτικό βίντεο - Η αδελφή ενός 32χρονου ανακοινώνει πώς έμαθαν ότι σκοτώθηκε στην επίθεση στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου είναι και ο James McMullan, 32 ετών, το όνομα του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένειά του.

Η Melissa McMullan, η αδελφή του, έκανε μια δήλωση από το κεντρικό Λονδίνο τη Δευτέρα, λέγοντας ότι πίστευε ότι είχε πεθάνει. Μιλώντας στο Sky News είπε: Σήμερα το πρωί λάβαμε νέα από την αστυνομία και μας ενημέρωσαν ότι η τραπεζική κάρτα του αδελφού μου βρέθηκε σε μία από τις σορούς». Ωστόσο δήλωσε πως η αναγνώριση θα γίνει αύριο, μόλις ολοκληρωθεί το έργο του ιατροδικαστή.

«Θα θέλαμε να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς και τους αγαπημένους όλων όσων έχασαν τη ζωή τους, καθώς οι σκέψεις μας είναι μαζί τους και αυτή τη στιγμή», αναφέρει η δήλωσή της . «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη των υπηρεσιών που έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσουν και να προστατεύσουν τον πληθυσμό του Λονδίνου από αυτά τα ασταθή άτομα (σ.σ. τρομοκράτες)», λέει ενώ δακρύζει.

Ο  McMullan φέρεται να ήταν έξω από την παμπ Barrowboy & Banker στην Borough High Street όταν ξεκίνησε η επίθεση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ

Διεθνή / Ποιος θα διαδεχθεί τον Τραμπ; Ο Βανς προηγείται στις προτιμήσεις των Ρεπουμπλικανών

Τα αποτελέσματα δείχνουν ισχυρή στήριξη προς την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην εξουσία, αλλά και συγκέντρωση της επιρροής γύρω από δύο βασικά πρόσωπα
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Όχι Βασιλιάδες, Όχι ICE, Όχι Πόλεμος»: Μαζικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά Τραμπ ενώ εκείνος «έπαιζε γκολφ»

Είναι η τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν χρόνο που η Αμερική κλήθηκε να βγει στους δρόμους από αυτό το κίνημα από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Λίβανος: Τρεις δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα – Αντιδράσεις για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος μονάδας πληροφοριών της Χεζμπολάχ.
THE LIFO TEAM