Ταϊλάνδη: Έκρηξη βόμβας σε νοσοκομείο, 24 τραυματίες

Ταϊλάνδη: Έκρηξη βόμβας σε νοσοκομείο, 24 τραυματίες Facebook Twitter
0

Έκρηξη βόμβας μικρής ισχύος σημειώθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, με αποτέλεσμα 24 άνθρωποι να τραυματιστούν σήμερα, τρίτη επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 2014.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο νοσοκομείο Φραμονγκλουτκλάο, στο οποίο νοσηλεύονται κυρίως απόστρατοι αξιωματικοί του στρατού.

 

"Ήταν βόμβα. Βρήκαμε τα κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της", δήλωσε ο Καμτόρν Οτσαροέν, διοικητής της μονάδας πυροτεχνουργών της αστυνομίας. "Επί του παρόντος, οι αρχές ελέγχουν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας".

 

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σανσέρν Καουκαμνέρντ δήλωσε ότι 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM