Στο Βερολίνο το πρώτο ταξίδι του Μακρόν

Στο Βερολίνο το πρώτο ταξίδι του Μακρόν Facebook Twitter
0

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας θα μεταβεί σύντομα στο Βερολίνο για την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό, δήλωσε σήμερα η ευρωβουλευτίνα Σιλβί Γκουλάρ στο CNews.

 

Ο Μακρόν «θα μεταβεί στο Βερολίνο για την πρώτη του επίσκεψη σε ξένη χώρα», επεσήμανε η ευρωβουλευτίνα του Δημοκρατικού Κινήματος (MoDem), το οποίο υποστηρίζει τον εκλεγμένο πρόεδρο.

 

Νωρίτερα «είναι πιθανό να επισκεφθεί τα γαλλικά στρατεύματα», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

 

Χθες το βράδυ ο Μακρόν είχε μια «ιδιαίτερα θερμή» τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, επεσήμανε το περιβάλλον του νεοεκλεγέντα προέδρου.

 

Ο Μακρόν σκοπεύει να πραγματοποιήσει «άμεσα μια επίσκεψη στο Βερολίνο», επεσήμανε η ίδια πηγή.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να μοιράστηκε εμπιστευτικές πληροφορίες με τον Τζέφρι Έπσταϊν
THE LIFO TEAM