Με αιχμές για τον Τραμπ συνεχάρη τον Μακρόν ο Άμπε

Με αιχμές για τον Τραμπ συνεχάρη τον Μακρόν ο Άμπε Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε συνεχάρη σήμερα τον εκλεγμένο πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, χαρακτηρίζοντας τη νίκη του, ως μια “συμβολική νίκη” κατά των κινήσεων εμπορικού και οικονομικού προστατευτισμού.

 

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, τόνισε ότι η νίκη του Μακρόν, αποτελεί επίσης, μία πολιτική έκφραση αποδοχής της ΕΕ, ενώ εξέφρασε την ελπίδα συνεργασίας του με τον Μακρόν, προκειμένου ν' αντιμετωπιστούν επιτυχώς οι παγκόσμιες προκλήσεις κατά την τρέχουσα περίοδο.

 

“Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας για την παγκόσμια ειρήνη κι ευημερία, σε μια περίοδο διαρκών προκλήσεων στο σημερινό διεθνές σύστημα,” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άμπε.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM